WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Blended orgasm: Τι ακριβώς είναι και γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις


Κλέλια Φατούρου

3 Μαρτίου 2022

Blended orgasm: Τι ακριβώς είναι και γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις
Unsplash/Rodolfo Sanches
Οργασμός που δεν προκύπτει μόνο από ένα σημείο του σώματος; Ναι, υπάρχει και αξίζει μια δοκιμή.

Αν μιλάμε για οργασμό, ξέρουμε ότι δεν υπάρχει σίγουρα μόνο ένας τρόπος. Το γυναικείο σώμα, ειδικά, έχει αμέτρητες ερωτογενείς ζώνες και μπορείς να προκαλέσεις οργασμό που έρχεται από το στήθος, πολλαπλούς, κολπικούς, κλειτοριδικούς ή και όλα μαζί. Σήμερα θα ανακαλύψουμε τον blended οργασμό, που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο σεξ, σόλο ή με παρέα.

Τι είναι το blended orgasm;

Αυτό που λέει η ίδια η λέξη. Όταν αγγίζεις το σώμα σου σε περισσότερα από ένα σημεία και ερεθίζονται ταυτόχρονα. Θεωρητικά, είναι όταν διεγείρονται η κλειτορίδα και ο κόλπος την ίδια στιγμή. Κι όμως, οι ειδικοί του σεξ πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα αυτό το φαινόμενο. «Όσο συνεχίζουμε την έρευνα, καταλήγουμε στο ότι μάλλον υπάρχει εσωτερικός κλειτοριδικός οργασμός ή ένας οργασμός που ενεργοποιεί το σύνδρομο CUV (κλειτορίδα, ουρήθρα, κόλπος)», τονίζει η sexpert Marla Renee Stewart.

Το θέμα είναι όμως να μην περιμένουμε απαραίτητα από έναν παρτενέρ να το εντοπίσει για εμάς. Όλα ξεκινούν από τη δική μας σχέση με το σώμα μας και κατά πόσο μπαίνουμε στη διαδικασία να το εξερευνήσουμε. Τι μας αρέσει; Τι μας ξενερώνει; Ποιος ρυθμός είναι ο κατάλληλος για εμάς; Όταν ανακαλύψουμε τα είδη των οργασμών, είναι και πιο εύκολο να καθοδηγήσουμε τον εκάστοτε παρτενέρ.

Ο blended οργασμός μας βοηθά να ανακαλύψουμε και άλλα σημεία του σώματος, που ενδεχομένως δεν περιμέναμε ότι θα μας χαρίσουν απόλαυση. Σημεία που δεν θεωρούσαμε και τόσο ερωτικά, αλλά που τελικά παίζουν καταλυτικό ρόλο στον οργασμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.