WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 καυτά sex tips από τα ζευγάρια που έχουν καλή ερωτική ζωή


Κλέλια Φατούρου

17 Αυγούστου 2022

6 καυτά sex tips από τα ζευγάρια που έχουν καλή ερωτική ζωή
Pexels/Anna tarazevich
Απλά βήματα που βελτιώνουν την ερωτική σου ζωή

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Δεν υπάρχουν κανόνες και μυστικά όταν μιλάμε για την ερωτική ζωή των ζευγαριών. Καθένας βρίσκει αυτό που του ταιριάζει και τον ικανοποιεί, αρκεί να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των συντρόφων.

Παρόλα αυτά, γιατί να μην ακούσουμε τι έχουν να μας πουν τα ζευγάρια που φροντίζουν την ερωτική τους ζωή, δεν την αφήνουν να πέσει σε τέλμα και προσφέρουν αμοιβαία ευχαρίστηση;

Δεν περιορίζονται στην κρεβατοκάμαρα

Πρακτικό και άνετο το κρεβάτι, αλλά όταν συνηθίζεις πολύ ένα μέρος, παύει να σε εξιτάρει και να σου προκαλεί τον ίδιο ενθουσιασμό. Τα ζευγάρια που βάζουν τη χωροταξική ποικιλία στη ζωή τους, περνούν καλύτερα.

Σεξ δεν σημαίνει πάντα διείσδυση

Όταν θεωρείς ότι σεξ σημαίνει μόνο διείσδυση, βαριέσαι να ασχοληθείς και χάνεις τη χαρά των προκαταρκτικών. Ακόμα και αν περάσεις ένα βράδυ μόνο με φιλιά και αγκαλιές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσεγγίζεις και έτσι την ερωτική σου ζωή.

Γελούν με τα αμήχανα του σεξ

Το σεξ δεν είναι πάντα κινηματογραφικό. Υπάρχουν και οι φορές που θα ακουστούν περίεργοι ήχοι ή που δεν θα λειτουργεί καθόλου μία στάση. Αν δεν επιτρέψεις στον εαυτό σου να είσαι ευάλωτος και να γελάσεις, πώς θα εκφράζεσαι ολοκληρωτικά στο σεξ;

Βγαίνουν ραντεβού

Ένα πολύ σημαντικό tip από τα ζευγάρια που συζούν, είναι ότι δεν ξεχνούν πόσο σημαντικά είναι τα ραντεβού. Να βγαίνουν οι δυο τους, όπως στις αρχές, και να κάνουν όλα όσα τους αρέσουν. Αυτό βοηθά και το σεξ.

Ανακαλύπτουν νέους τρόπους απόλαυσης

Όσο καλά και αν ξέρεις τον σύντροφό σου, πάντα θα υπάρχουν νέοι τρόποι να εντοπίσεις τι του αρέσει και τι μπορεί να αλλάξει στο σεξ. Μην φοβάσαι τον πειραματισμό, αρκεί να συναινείτε και οι δύο σε αυτό.

Λίστα με φαντασιώσεις

Ή αλλιώς «τι θα ήθελα να κάνω στο σεξ πριν πεθάνω». Μπορεί να είναι φαντασιώσεις που δεν θα πραγματοποιήσεις ποτέ ή απλά πράγματα που απλώς βαριέσαι να προτείνεις. Γιατί να μην βάλετε στόχο μία φαντασίωση τον μήνα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.