WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 5 στάσεις στο σεξ που υποτιμάς (ενώ δεν θα έπρεπε)


Κλέλια Φατούρου

5 Σεπτεμβρίου 2022

Οι 5 στάσεις στο σεξ που υποτιμάς (ενώ δεν θα έπρεπε)
Pexels/Pavel Danilyuk
Μήπως να τους δώσεις μία ευκαιρία;

Όταν ακούς καυτές στάσεις στο σεξ, ποιες είναι οι πρώτες που σου έρχονται στο μυαλό; Λογικά το κλασικό ιεραποστολικό, εσύ από πάνω, doggy style και κάπου εκεί τελειώνουν οι ιδέες. Οτιδήποτε άλλο σου φαίνεται κουραστικό και ότι θα χρειάζεται έξτρα προσπάθεια.

Μήπως όμως αυτό το σκεπτικό σου στερεί την απόλαυση και δεν ασχολείσαι καθόλου με τις στάσεις που μπορούν να σου δώσουν ηδονή; Ας δούμε ποιες είναι.

Στα όρθια

Καταλαβαίνουμε ότι έχει τη δυσκολία της, αλλά αν πετύχει, είναι τρομερά απολαυστική. Κόντρα στον τοίχο ή σε ένα ψηλό σταθερό έπιπλο ή στο ντους. Βοηθά αν σηκώσεις το ένα πόδι.

Jenny.Gr

Στον αγκώνα του καναπέ

Περνάμε σε κάτι πολύ πιο βολικό και cozy. Είναι σαν το doggy style αλλά ακουμπάτε και οι δύο στον καναπέ και εσύ στηρίζεις χέρια στον αγκώνα. Μία edgy στάση, αλλά χωρίς να χάνεις την άνεσή σου.

Doggy with a twist

Βασικά, είναι η πιο εύκολη εκδοχή. Είστε ουσιαστικά ξαπλωμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, ενώ είστε μπρούμυτα. Βάλε κι ένα μαξιλαράκι κάτω από τη λεκάνη σου και θα είναι σαν να κοιμάσαι (αλλά με ηδονή).

Καθισμένοι σε καρέκλα

Με διάφορες παραλλαγές. Μπορείς να καθίσεις έτσι ώστε να κοιτάζεστε ή να καθίσεις πλάτη και να διευκολύνεις τη διείσδυση ακουμπώντας τα πέλματα πάνω στην καρέκλα.

Jenny.Gr

Το forking

Γιατί δεν υπάρχει μόνο το spooning. Το forking μοιάζει πολύ αλλά εδώ έχουμε σεξ. Κοιτάζετε και οι δύο προς την ίδια κατεύθυνση στο πλάι, υπάρχει διείσδυση και τα χέρια είναι ελεύθερα να κάνουν ό,τι θέλουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.