WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

9 sex tips που ξεχώρισαν μες στο 2022 - Από τη στάση lotus μέχρι και τα πιο hot sex toys


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2022

9 sex tips που ξεχώρισαν μες στο 2022 - Από τη στάση lotus μέχρι και τα πιο hot sex toys
Από στάσεις, τάσεις και τεχνικές, όλα όσα ξεχώρισαν για το σεξ μέσα στο 2022, είναι εδώ

Όσα περισσότερα γνωρίζουμε για το σεξ, τόσο καλύτερη και πιο ασφαλής μπορεί να γίνει η σεξουαλική μας ζωή. Τι επικράτησε στο σεξ για το 2022; Ποιές «τάσεις» και στάσεις ξεχώρισαν; Τι νέο αναδύθηκε που αφορά την σεξουαλική ζωή και άλλα τόσα πολλά, τα έχουμε συλλέξει σε αυτό το άρθρο, για να δούμε όλα όσα επικράτησαν στον τομέα που προσφέρει απόλαυση στη ζωή μας.

Συμβουλευτήκαμε το Life Hacker και τη στήλη του αφιερωμένη στο σεξ, η οποία απογειώθηκε και ξεχώρισε τα 9 καλύτερα θέματα:

Οι 6 στάσεις σεξ που είχαν τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις και παρά το γεγονός πως κάποιες στάσεις του σεξ κυριαρχούν, υπάρχουν και άλλες τις οποίες πολλές φορές μπορεί να παραμελούμε. Μήπως είναι η στιγμή να δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό από την missionary. Η Lotus για το 2022 ανήκε επίσης στις στάσεις που ξεχώρισαν για το 2022.

«Καλό παιδί» και άγριο σεξ πάνε μαζί; Αν το θες, ναι

Είναι πολλές οι αντιλήψεις και οι περιορισμοί που μπορεί να σε κρατάνε πίσω και να διστάζεις να δοκιμάσεις διάφορες πτυχές της σεξουαλικότητας σου. Φυσικά και το σεξ είναι μια απολαυστική διαδικασία που σε φέρνει κοντά με τον σύντροφο σου, ωστόσο δεν μένει μόνο εδώ. Πολλοί ήταν εκείνοι που παρά τον χαρακτήρα του «καλού παιδιού», θέλησαν στη σεξουαλική τους ζωή να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και πιο "hard". Ωστόσο πριν ξεκινήσεις τον πειραματισμό σου, είναι απαραίτητο να κάνεις μια συζήτηση με τον σύντροφό σου, προκειμένου να θέσεις όρια, προϋποθέσεις, αλλά και να εκφράσεις το πώς ακριβώς αισθάνεσαι γι' αυτό, προκειμένου να δείτε πού κινείστε.

Mετάτρεψε το δωμάτιο σου σε σεξ room

Η ατμόσφαιρα στο σεξουαλικό κομμάτι έχει καθοριστική σημασία και μιας και οι τελευταίες ταινίες και σειρές που άφησαν εποχή, είχαν αναφορές σε sex rooms, πολλοί ήταν εκείνοι που τα δοκίμασαν και απογείωσαν την ερωτική τους ζωή.

Πρωκτικό σεξ

Από την προετοιμασία της πρώτης φοράς, έως και όλα αυτά που πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά το πρωκτικό σεξ, θα τα βρεις εδώ.

Sex trends 2022

Θα μπορούσαμε να γράψουμε σελίδες ολόκληρες για τα trends του 2022 γύρω από το σεξ. Από το ethical non-monogamy, μέχρι και την αυτοϊκανοποίηση για την ανακούφιση από τον πόνο, και αυτή η χρονιά είχε πλούσιο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τα sex trends 2022.

Tι είναι το pegging; Η τάση στο σεξ χωρίς φύλα

Η έννοια του "pegging" πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά Broad City και πρόκειται για σεξ με ένα strap on, sex toy και έχει να κάνει με πρωκτικό σεξ.

Όσα κρατήσαμε από το "The Principles of Pleasure"

Πρόκειται για μια σειρά του Netflix που κέρδισε τον θαυμασμό και τις εντυπώσεις και έχει σκοπό να εκπαιδεύσει νέους και μη, σε βασικά και updated θέματα που σχετίζονται με το σεξ.

Sex toy στην αυτοϊκανοποίηση

Το Tenga egg συζητήθηκε ιδιαίτερα για το 2022, και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα Sex toy, το οποίο ονομάζεται tenga egg και ενισχύει την ευχαρίστηση, κάνοντας παράλληλα την αυτοϊκανοποίηση, ακόμη πιο διασκεδαστική.

Πώς να ενισχύσεις την αντοχή σου στο σεξ με fleshlight

Παραμένοντας στα sex toys, τα οποία είχαν την τιμητική τους και για το 2022, ένα από αυτά που ξεχώρισαν είναι και το fleshlight. Το οποίο επιβραδύνει τον οργασμό και σου προσφέρει ακόμη περισσότερη απόλαυση και αντοχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS