WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Xmas dates: 5 ιδέες για ρομαντικά ραντεβού στο κλίμα των γιορτών


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2022

Xmas dates: 5 ιδέες για ρομαντικά ραντεβού στο κλίμα των γιορτών
Holiday Game Night με το ταίρι σου, χριστουγεννιάτικες αγορές στην πόλη και dates για ζεστή σοκολάτα είναι μόνο η αρχή

Η μαγεία των γιορτών μπορεί να φέρει από νέα πρόσωπα, καλύτερες στιγμές, καλύτερους ανθρώπους στη ζωή σου έως και πολύτιμο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αρκεί να το επιθυμείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή, ακόμη και αν δεν το συνηθίζεις, να ρομαντικοποιήσεις αυτή την γιορτινή περίοδο για όσο κρατήσει και να τη χαρείς όπως της αρμόζει. Για να συμβούν όλα αυτά όμως, εκτός από διάθεση χρειάζεσαι και καλά spots / ιδέες, οι οποίες θα κάνουν τις φετινές σου γιορτές ξεχωριστές:

Holiday Game Night

Χριστούγεννα και cozyness πάνε μαζί, ειδικά για εσένα που σου αρέσει να περνάς χρόνο στο σπίτι παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Άναψε τα γιορτινά φώτα, άνοιξε ένα ωραίο μπουκάλι κρασί, βρες και τα αγαπημένα σου επιτραπέζια παιχνίδια και έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για την τέλεια χειμωνιάτικη νύχτα. Φυσικά μπορείς να βάλεις και το καλό φαγητό στη βραδιά.

Jenny.Gr

Ραντεβού για ζεστή σοκολάτα

Ένα πέρασμα από τα Starbucks ή το αγαπημένο σου cafe για ζεστό ρόφημα ή ζεστή σοκολάτα, είναι ιδανικό για την γιορτινή περίοδο. Απολαυστική γεύση, καλή παρέα και συζήτηση, λίγα πράγματα μπορούν να πάνε λάθος.

Χριστουγεννιάτικες αγορές

Είτε το ήξερες είτε όχι, η Αθήνα έχει πολλές χριστουγεννιάτικες αγορές, με αυτήν της Ομόνοιας να ξεχωρίζει. Μπορείς να βρεις από κάλτσες, κούπες, ημερολόγια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Για περισσότερες ιδέες και πάρκα με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στη πόλη μπορείς να βρεις και εδώ.

Διακοσμημένα spots στην πόλη

Μιλώντας για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, υπάρχουν δρόμοι και πλατείες οι οποίες είναι ονειρεμένα διακοσμημένες για αυτή τη περίοδο. Φώτα, δέντρα, λάμψεις και πολυκατοικίες έχουν φορέσει τα γιορτινά τους. Από τη Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι και το ΚΠΙΣΝ, αξίζουν ένα πέρασμα παρέα με τον/ την αγαπημένη σου.

Jenny.Gr
Splash News


Εθελοντισμός

Η περίοδο αυτή σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προσφέρεις. Το να ενισχύσετε κάποιον/α που αυτές τις γιορτινές ημέρες έχει περισσότερη ανάγκη, δεν αποτελεί παρά μια πράξη η οποία και θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας γεμίζει ευγνωμοσύνη και συγκίνηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.