WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σχέση από απόσταση και Άγιος Βαλεντίνος: 5 τρόποι να γιορτάσεις


JTeam

6 Φεβρουαρίου 2023

Σχέση από απόσταση και Άγιος Βαλεντίνος: 5 τρόποι να γιορτάσεις
Από το διαδικτυακό wine date, έως και τα partner sex toys

Οι σχέσεις εξ' αποστάσεως πόσο μάλλον μετά την πανδημία, έχουν καθιερωθεί με πολλά ζευγάρια να τις απολαμβάνουν όλο και περισσότερο, βρίσκοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ναι μπορεί να έχουν έξτρα δυσκολία, αλλά αυτό είναι και μια πρόκληση στην οποία αρκετοί θέλουν να δοκιμαστούν, ειδικα όταν το πρόσωπο τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα και δεν τα παρατούν εύκολα.

Είτε ο/ η σύντροφος σου μετακόμισε στο εξωτερικό για σπουδές, είτε πλέον χάρη στην τηλεργασία μοιράζει τη ζωή του σε διάφορες πόλεις, είτε απλά επειδή τυχαίνει του Αγίου Βαλεντίνου η σχέση σου να βρίσκεται μακριά- αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να γιορτάσεις την ημέρα του έρωτα έτσι όπως σας αξίζει.

Και αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να κανείς αυτήν την ημέρα (και όχι μόνο) πιο ιδιαίτερη, τσέκαρε τις παρακάτω ιδέες, οι οποίες στοιχηματίζω πως θα σου αρέσουν πολύ:

Wine Date διαδικτυακά

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο αρκεί να υπάρχει θέληση. Διαλέξτε 3 κρασιά για παράδειγμα που θέλετε να δοκιμάσετε και απολαύστε τα μαζί κάνοντας FaceTime. Όσο απλό και αν ακούγεται δημιουργεί μια ιδανική ατμόσφαιρα, ενώ αποτελεί και την κατάλληλη αφορμή για να σας φέρει πιο κοντά. Άλλωστε με ένα ή δυο, ή ακόμη και παραπάνω ποτήρια κρασιά όλα γίνονται πιο εύκολα και οι εξομολογήσεις βγαίνουν πιο ευχάριστα. Αποτελεί ιδανική επιλογή, ειδικά αν βρίσκεστε ακόμη στις αρχές και θες κάπως να “σπάσεις την αμηχανία” που τυχόν μπορεί να υπάρχει.

Movie Night - Ταινία μαζί αλλά διαδικτυακά

Εξίσου απολαυστική είναι και μια ήρεμη και χαλαρή βραδιά, παρέα με τον/ την αγαπημένη σου, βλέποντας την κατάλληλη ταινία. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό απ’ όσο ακούγεται, ενώ το καλό είναι πως έτσι μπορείς να βλέπεις παράλληλα τις αντιδράσεις του συντρόφου σου, κάτι το οποίο δεν μπορείς να έχεις εύκολα από κοντά, αφού και οι δυο κοιτάτε στην ίδια οθόνη. Συν ότι τα σχόλια σχετικά με την ταινία γίνονται πιο εύκολα και σας φέρνουν πιο κοντά.

Κλείστε εισιτήρια για το επόμενο ραντεβού (από κοντά)

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε ενθουσιάσει περισσότερο από το να γνωρίζεις την ημέρα που θα βρεθείς και πάλι κοντά στον/ στην αγαπημένο/η σου. Κάντε το δώρο στη σχέση σας και κλείστε μαζί τα εισιτήρια για το ταξίδι που θα σας φέρει και πάλι κοντά. Επίσης μπορεί να είναι ένας νέος προορισμός όπου μπορείτε να συναντηθείτε και να απολαύσετε λίγες ημέρες μαζί, σε ένα εντελώς νέο μέρος και για τους δυο.

Partner sex toys

Και τώρα στις πιο hot καταστάσεις. Αν αγαπάς τα sex toys, ήρθε η στιγμη να μάθεις (αν δεν το γνώριζες ήδη) πως μπορείς να έχεις εσύ τον έλεγχο του sex toy που χρησιμοποιεί ο/η σύντροφος σου όσο μακριά και αν βρίσκεσαι. Όρισε εσύ την ένταση, τον ρυθμό ή άλλες επιλογές που σου προσφέρει ένα sex toy και χάρισε απόλαυση στο ταίρι σου, έστω και αν βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά. Ενδεικτικά μπορείς να τσεκάρεις apps όπως το We-Vibe, Lovense, OhMiBod και άλλα.

Στείλε ένα ιδιαίτερο δέμα

Αποτελεί μια κίνηση που δείχνει πολλά και το να στείλεις ένα πακέτο στον αγαπημένο σου ή την αγαπημένη σου που βρίσκεται μακριά, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και σας φέρνει ακόμη πιο κοντά. Για τη συγκεκριμένη ημέρα, από το να στείλεις ένα ακόμη συνηθισμένο δώρο, μπορείς να επιλέξεις συμβολικά και έξυπνα αντικείμενα που ξέρεις πως θα εκτιμηθούν. Επέλεξε το αγαπημένο σου hoodie το οποίο φοράς στο σπίτι και έχει βάλει στο μάτι η σχέση σου, ή ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό που σημαίνει κάτι για τη σχέση σας… οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες. Σκέψου καλά τι ταιριάζει περισσότερο, και μη διστάζεις σε τίποτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.