WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 5 στάσεις που δίνουν μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ


JTeam

6 Μαρτίου 2023

Οι 5 στάσεις που δίνουν μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ
Unsplash/Claudia Love
Είτε επειδή ο οργασμός σου θέλει τον χρόνο του, είτε επειδή το απολαμβάνεις πάρα πολύ

Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν αρέσει σε όλους η μεγάλη διάρκεια στο σεξ, αλλά υπάρχουν εκείνες οι φορές που θα ήθελες να διαρκέσει παραπάνω τέλος πάντων. Είτε επειδή ο οργασμός σου θέλει τον χρόνο του, είτε επειδή το απολαμβάνεις πάρα πολύ.

Υπάρχουν λοιπές συγκεκριμένες στάσεις που βοηθούν το σεξ να διαρκέσει περισσότερο, χωρίς βιασύνες ή υπερβολικό ενθουσιασμό.

Spooning

Αυτή η τάση βολεύει γιατί είναι εξαιρετική για εσένα, εφόσον βρίσκει το σημείο G, ενώ ο παρτενέρ κάνει πιο κοφτές κινήσεις, επιβραδύνοντας την ολοκλήρωση. Και είναι η πιο βολική που υπάρχει.

Το Yab-Yum

Ακούγεται πολύπλοκη, αλλά δεν είναι. Εκείνος κάθεται στο πάτωμα ή το κρεβάτι, ενώ εσύ κάθεσαι από πάνω τυλίγοντας τα πόδια σου γύρω του. Γιατί δίνει διάρκεια; Γιατί αντικειμενικά, δεν μπορείς να μείνεις για πάντα σε αυτή τη στάση, αλλά θα σου δώσει την έξτρα διάρκεια που θες.

Ιεραποστολικό χωρίς διείσδυση

Φυσικά και πιάνεται ως σεξ. Παίρνετε την κλασική στάση, μόνο που δεν υπάρχει διείσδυση. Ουσιαστικά, τρίβεστε μεταξύ σας, πράγμα που συμβαίνει και με τα προκαταρκτικά. Μία καλή προετοιμασία για τη συνέχεια.

Ο σταυρός

Ξέχνα οτιδήποτε χριστιανικό ξέρεις. Εδώ έχουμε την εξής εικόνα. Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και εκείνος στο πλάι, ενώ τα σώματά σας ενώνονται σε σχήμα σταυρού.

Ο τεμπέλης σκύλος

Η κλασική στάση με κάποιες μικρές αλλαγές. Εσύ ξαπλωμένη εντελώς μπρούμυτα κι εκείνος από πίσω. Δεν διεγείρει σαν την κλασική στάση στα 4, είναι λίγο πιο δύσκολη και αυτό δίνει διάρκεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS