WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το μεγαλύτερο red flag στις σχέσεις, έχει ανδρικό όνομα και αυτό δεν είναι τυχαίο


JTeam

14 Μαρτίου 2023

Το μεγαλύτερο red flag στις σχέσεις, έχει ανδρικό όνομα και αυτό δεν είναι τυχαίο
Το λένε Ben, είναι red flag και, συχνά, το αγνοούμε

Κάποτε, ακούγαμε για red flags και λέγαμε “εντάξει μωρέ, κανείς δεν είναι τέλειος”. Τώρα, ας είναι καλά το TikTok, έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε αυτές τις κόκκινες σημαίες και - γιατί όχι; - να τους δίνουμε ένα δικό τους όνομα. Και το μεγαλύτερο red flag στις σχέσεις, σύμφωνα με το συγκεκριμένο app, έχει ανδρικό όνομα - κάτι που, μάλλον, δεν είναι τυχαίο.

Ο Ben, λοιπόν, δεν είναι άνθρωπος, είναι μία φάση στη ζωή της γυναίκας που βρίσκεται κολλημένη σε μία κακή σχέση, είτε η dating ζωή της πηγαίνει από το κακό στο χειρότεορο. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ωραία. Κι εκείνη, μπορεί να μην το παίρνει είδηση.

Ας δούμε τι έχουν να πουν οι ΤikTokers.

@charlieeliza21 #ben #benstage #stages #explained #who #info #trend ♬ original sound - Charlie Eliza 💋
@hoodieallen #stitch w @Gubster ♬ Hey Ben - Hoodie Allen & Games We Play
@yourhistorybestie What is the Ben stage?? Let me explain the #benstage it’s what we called staying away from J’s in the #2000s so instead of searching like I did. Just don’t date men who don’t value you. Don’t waste your time! Your 30’s are so much better than your 20’s except for the hangovers! #thirtybutseventeen #austiticwomen #datingtips #datingcoach #datingadvice #empowerment #knowyourworth #dontwastemytime #thirtyflirtyandtiktoking #over30 #millennialsoftiktok #eldermillennial #eldermillenialcheck #skincaretips #skincareroutine #skincare101 #beauty ♬ original sound - Destiny Desiree Rose

“To να ξεπεράσεις τη Βen φάση δεν είναι το δυσκολότερο που θα κάνεις, αλλά είναι από τα πράγματα που δεν καταλαβαίνεις, μέχρι που είσαι έξω από αυτό. Το να μπορείς να πεις ότι είσαι καλύτερα μόνη, παρά σε σχέση που σε κάνει δυστυχισμένη, είναι ανεκτίμητο”, λέει η Ally.

@ally_heatherly For the record, I’m still married but on my terms and my value is not based on my relationship. #benstage #thebenstage #AXERatioChallenge ♬ original sound - yelenabelovasnewvest🍉🍒🥝

Και ποιος να της δώσει άδικο;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS