WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 στάσεις στο σεξ που γίνονται σε καρέκλα (και με μεγάλη επιτυχία)


Κλέλια Φατούρου

6 Απριλίου 2023

3 στάσεις στο σεξ που γίνονται σε καρέκλα (και με μεγάλη επιτυχία)
Pexels/Stephanie Lima
Θα χρειαστείς μία καρέκλα και έναν παρτενέρ

Γιατί να μείνεις στο κρεβάτι όταν υπάρχουν και άλλες τοποθεσίες (ή μάλλον έπιπλα) στο σπίτι που μπορούν να γίνουν αρωγοί στη σεξουαλική απόλαυση; Η καρέκλα, ή πολυθρόνα αν προτιμάς, μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου spot, αρκεί να επιλέγεις τις σωστές στάσεις.

Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να γίνουν, αν θες να δεις αποτελέσματα.

Ο λωτός

Ο λωτός φτιάχτηκε για να γίνεται σε καρέκλα, ενώ στο κρεβάτι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Ο παρτενέρ σου κάθεται, εσύ από πάνω με τυλιγμένα τα πόδια γύρω του και στηρίζεστε στην πλάτη ή τα χέρια της καρέκλας. Απόλαυση με εγγύηση.

Το στοματικό σεξ

Έχουμε πει πολλάκις ότι το σεξ είναι τα πάντα και δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει διείσδυση. Επομένως, η καρέκλα ενδείκνυται για στοματικό σεξ, που θα κάνει ο ένας στον άλλο, γιατί εδώ είμαστε υπέρ και της ισότητας.

Zeal

Σε ελεύθερη μετάφραση, εκείνος κάθεται και εσύ από πάνω αλλά όχι κοιτάζοντάς τον. Του γυρίζεις την πλάτη, ανοίγεις πόδια ακουμπώντας τα πέλματα κάτω, ή με τα πέλματα πάνω στην καρέκλα, ειδικά αν δεν είσαι ψηλή. Και τα χέρια είναι ελεύθερα να κάνουν ό,τι θέλουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS