WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Θες πιο δυνατούς οργασμούς; 5 συμβουλές που οδηγούν στην κλιμάκωση


Κλέλια Φατούρου

7 Απριλίου 2023

Θες πιο δυνατούς οργασμούς; 5 συμβουλές που οδηγούν στην κλιμάκωση
Pexels/Leah Kelley
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Θα ήθελα, ιδανικά, να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο που δεν χρειάζεται να μιλάμε για το αυτονόητο. Ότι ο γυναικείος οργασμός είναι κάτι που μπορεί να συμβεί κάθε φορά που κάνεις σεξ, και ότι βασική προϋπόθεση για αυτό είναι ότι γνωρίζεις καλά το σώμα σου και τις ανάγκες του.

Εφόσον όμως χρειάζεται να διανύσουμε λίγο ακόμα δρόμο μέχρι να γίνει αυτονόητο, ας δούμε πώς θα φτάσουμε εκεί, δυναμώνοντας την ένταση, γιατί έτσι θα είναι ακόμα καλύτερος.

Κι άλλα προκαταρκτικά

Δεν είναι όλες οι φορές ίδιες, αλλά είναι δεδομένο ότι όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουμε στα προκαταρκτικά, τόσο μεγαλύτερη η διέγερση. Μην ξεχνάς ότι σε αυτά συνυπολογίζεται και ο χρόνος που περνάς με τον σύντροφό σου.

Ζεστό μπάνιο

Η ζέστη στο σώμα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα και αυτό με τη σειρά του αυξάνει τη φυσική λίπανση του κόλπου.

Ναι στην ταντρική μέθοδο

Μην υποτιμάς τη δύναμη της αναπνοής, γιατί μπορεί να επιβραδύνει τις σκέψεις και να αυξήσει όλες τις σωματικές αισθήσεις.

Δοκίμασε νέους ρυθμούς

Το σεξ είναι μία συντονισμένη χορογραφία που δεν λειτουργεί πάντα με τον ίδιο τρόπο. Δεν μπορείς να ξεκινάς αμέσως γρήγορα, αλλά ούτε και να πηγαίνεις αργά για πάντα. Αφού όμως δεν υπάρχει συγκεκριμένη ταχύτητα, δοκιμάστε τις εναλλαγές (μία αργά μία γρήγορα) και θα βρεις αυτό που λειτουργεί για εσένα, και τον οργασμό σου.

Ξέχνα τον οργασμό

Αν και είναι ο υπέρτατος στόχος, δεν θα συμβεί αν επικεντρώνεσαι σε αυτόν και δεν απολαμβάνεις αυτό που προηγείται. Βγάλε την πίεση από το μυαλό σου και απλά ασχολήσου με αυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Όταν σταματήσεις να σκέφτεσαι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθει και ο οργασμός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.