WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 συνήθειες που καταστρέφουν την ερωτική ζωή σας (και δεν είναι η τηλεόραση)


Κλέλια Φατούρου

15 Απριλίου 2023

3 συνήθειες που καταστρέφουν την ερωτική ζωή σας (και δεν είναι η τηλεόραση)
pexels/cottonbro
Δεν είναι ούτε η τηλεόραση, ούτε τα social media

Υπάρχουν τελικά συνήθειες που κάνουν κακό στο σεξ; Μήπως η ρουτίνα και η φθορά είναι ένα σύνολο πραγμάτων και ο χρόνος από μόνος του δεν είναι ικανός να κάνει ζημιά σε μία σχέση; Όπως όλα δείχνουν, υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειες που παίζουν τον ρόλο τους κι εσύ τις υιοθετείς πιστεύοντας ότι είναι ό,τι καλύτερο για εσάς.

Πιτσικουλινάκι μου και άλλα παρόμοια

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η αγάπη και η εκδήλωση της τρυφερότητας είναι απαραίτητα συστατικά μία υγιούς σχέσης. Αλλά αν μιλάμε ο ένας στον άλλο σαν να είμαστε βαφτιστήρια, κάπου χάνεται ο ερωτισμός. Υπάρχει ο κίνδυνος να δεις τον σύντροφό σου μητρικά και πολύ λιγότερο ερωτικά. Ναι στα χαριτωμένα παρατσούκλια, αλλά όχι όλη την ώρα και σίγουρα όχι με αυτό το baby voice, που μπορεί να γίνει ανατριχιαστικό.

Ανοιχτές πόρτες στην τουαλέτα

Κανείς δεν μπορεί να σου πει πώς θα λειτουργείς στο σπίτι σου και αν θα είσαι οκ με το να κάνεις τα πάντα στην τουαλέτα, μπροστά στον αγαπημένο σου. Αλλά εδώ πηγαίνει μέχρι και ο βασιλιάς μόνος του στην τουαλέτα. Ποιοι είμαστε εμείς που θέλουμε και παρέα; Ε, δεν έγινε και τίποτα αν δεν μοιραστούμε αυτές τις στιγμές με τον σύντροφό μας. Βασικά, με κανέναν δεν χρειάζεται να τις μοιραζόμαστε, πόσω μάλλον με αυτόν που κάνουμε σεξ.

Παντού και πάντα μαζί

Είναι καλό να είστε δεμένοι, να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, να έχετε φτιάξει μία ζωή που χωρά και τους δύο. Είναι όμως σημαντικό να μην είστε συνέχεια μαζί και να λείπει ο ένας τον άλλο, έστω και για λίγο. Θα κάνει καλό παντού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.