WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Frottage: Η τεχνική στο σεξ, που σίγουρα απορρίπτεις


JTeam

1 Μαΐου 2023

Frottage: Η τεχνική στο σεξ, που σίγουρα απορρίπτεις
Unsplash/we vibe toys
Η τεχνική που επέλεγες και ως έφηβη

Ας ξεκινήσουμε με το τι σημαίνει ακριβώς. Είναι το τρίψιμο στα γαλλικά. Είναι αλλιώς το dry humping και είναι αυτό που κάναμε όταν ήμασταν έφηβοι, γιατί δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι να περάσουμε στο επόμενο βήμα. Μήπως όμως το κάνουν φουλ και οι ενήλικες;

Η απάντηση είναι ναι. Ανήκει στα προκαταρκτικά και μάς βοηθά πολύ στη σεξουαλική διέγερση. «Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο ανθρώπινο όργανο, άρα και ο αισθητήρας του σώματός μας. Όταν αγγιζόμαστε με διάφορους τρόπους, ο εγκέφαλος απελευθερώνει ορμόνες που μάς βοηθούν να έρθουμε πιο κοντά και να νιώσουμε απόλαυση», εξηγεί η sex educator Linnea Marie.

Επίσης, είναι πολλοί εκείνοι που δεν βλέπουν το frottage ως προκαταρκτικό, αλλά ως ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη. Και γιατί όχι;

Το frottage στην πράξη

Δεν υπάρχουν κανόνες στο σεξ, και το ίδιο ισχύει και για το frottage. Θέλετε να είστε εντελώς ντυμένοι ή μήπως να φοράτε εσώρουχα; Να είστε γυμνοί και απλά να τρίβεστε; Να χρησιμοποιείτε sex toys; Απλώς, όσο πιο ντυμένοι είστε, τόσο μικρότερος ο κίνδυνος για αφροδίσιο νόσημα. Σε κάθε περίπτωση, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και μην αποκλείετε τίποτα. Η μόνη προϋπόθεση είναι να νιώθετε άνετα και να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS