WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ο λόγος που πρέπει να φιλιέσαι κάθε βράδυ με τον σύντροφό σου


JTeam

19 Απριλίου 2023

Ο λόγος που πρέπει να φιλιέσαι κάθε βράδυ με τον σύντροφό σου
Unsplash/taisiia shestopal
Πώς 30 δευτερόλεπτα την ημέρα μπορούν να σώσουν τη σχέση σας

Μήπως θυμάσαι την αρχή κάθε σχέσης σου, τότε που επικρατούσε μόνο το πάθος και η χημεία; Τότε που ο ένας δεν μπορούσε να μείνει μακριά από τον άλλο; Μέχρι που περνά ο καιρός και χάνεται όλη αυτή η ανάγκη για συνεχή επαφή.

Από τη μία, είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί η σχέση εξελίσσεται και αποκτά βαθύτερα συναισθήματα. Από την άλλη, αν αφήσεις εντελώς την ανάγκη για σωματική επαφή, θα σε αφήσει και εκείνη. Υπάρχει όμως τρόπος να μην χαθεί ή να την αναστήσεις, και είναι πολύ απλός.

Τα φιλιά είναι η καλύτερη δουλειά

Τα φιλιά είναι υπέροχα και αρκούν για να μην χάσουμε τη σεξουαλική μας ζωή. Είναι όμως πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι δεν αποτελούν μόνο κομμάτι του σεξ. Μπορούμε να τα βάλουμε στην καθημερινότητά μας, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα την ημέρα. Για την ακρίβεια, 30 δευτερόλεπτα πριν τον ύπνο αρκούν.

Είναι πολύ καλή τακτική γιατί δεν σε φορτώνει με το άγχος και την πίεση του να κάνεις σεξ, σώνει και ντε. Σου υπενθυμίζει όμως τη σημασία της επαφής και του πάθους, έστω και για λίγο μέσα στη μέρα. Και αυτό σας αποτρέπει από το να απομακρυνθείτε, σωματικά και συναισθηματικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS