WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Power play: Τα 4 απαραίτητα tips για να το δοκιμάσετε στο σεξ


Κλέλια Φατούρου

2 Μαΐου 2023

Power play: Τα 4 απαραίτητα tips για να το δοκιμάσετε στο σεξ
Πώς θα δοκιμάσετε κάτι πιο edgy

Κάθε φορά που κάνετε σεξ, το πιθανότερο είναι ότι ο ένας από τους δύο έχει περισσότερο τον έλεγχο. Είτε επειδή συμβαίνει αυθόρμητα, είτε επειδή ξέρετε ποιοι ρόλοι σας ταιριάζουν σε αυτόν τον τομέα. Αν όμως θέλετε να πάτε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και να δοκιμάσετε κάτι πιο wild, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο σαδομαζοχιστικό ή να πάρετε τον έλεγχο, ή να τον παραχωρήσετε εντελώς, μην ξεχνάτε τα παρακάτω tips.

Μοιράστε τους ρόλους

Αν και ξέρετε στο περίπου, ας πούμε ότι θέλετε να δοκιμάσετε κάτι εντελώς καινούριο. Συμφωνήστε από πριν ποιος θα είναι ο κυρίαρχος (dom) και ποιος ο ο υποταγμένος (sub).

Φτιάξτε μία λίστα

Αυτή η λίστα θα περιλαμβάνει 3 στήλες. Ναι, όχι, ίσως. Δημιουργείται από πριν και συζητάτε όλα αυτά που θα δοκιμάζατε σίγουρα, αυτά που αποκλείεται και εκείνα που θα συζητούσατε υπό όρους. Σεβόμαστε τις επιλογές του άλλου και δεν κοροϊδεύουμε, ακόμα κι αν δεν πούμε ναι.

Βρείτε safe word

Σημαντικό να έχετε μία λέξη που θα δώσει ένα τέλος σε ό,τι είναι αυτό που κάνετε. Υπάρχει πιθανότητα να συναινέσατε στην αρχή, αλλά να αλλάξατε γνώμη στην πορεία. Συμβαίνουν αυτά. Δεν έχετε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο.

Εμπιστευόμαστε και χαλαρώνουμε

Αυτό είναι και το νόημα του σεξ. Να το κάνουμε με κάποιον που μάς εμπνέει εμπιστοσύνη, να κάνουμε τους πειραματισμούς μας και να περάσουμε αξέχαστα. Όσο βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, όλα θα πάνε περίφημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS