WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Θέλεις σχέση ή απλώς βαριέσαι; 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να σιγουρευτείς


JTeam

27 Απριλίου 2023

Θέλεις σχέση ή απλώς βαριέσαι; 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να σιγουρευτείς
pexels
Μήπως απλώς θέλεις λίγη συντροφιά;

«Θέλεις ή δεν θέλεις;», ρώτησε κάποτε ο Σάκης. Τώρα, ήρθε η ώρα να κάνεις την ίδια ερώτηση στον εαυτό σου.

Βγαίνεις με έναν άνθρωπο, περνάς καλά, όλα είναι όμορφα. Θέλεις κάτι παραπάνω, όμως, ή απλώς χαίρεσαι το dating; Θέλεις εκείνον, ή απλώς να αισθανθείς ότι έχεις κάποιον; Παρακάτω, σου έχουμε μερικές ερωτήσεις που καλό είναι να κάνεις στον εαυτό σου, πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Επειδή όταν δεν είμαστε σίγουροι, είναι προτιμότερο να πάρουμε τον χρόνο μας, παρά επιπόλαιες αποφάσεις.

Αισθάνεσαι μοναξιά τα βράδια;

Όσο cheesy κι αν φαίνεται, υπάρχει λόγος που το βράδυ μπορεί να σε πιάνει αυτή η μοναξιά, αυτό το σφίξιμο στην καρδιά. Ίσως και να μην είναι επειδή θα ήθελες να είχες πλάι σου το τελευταίο του situationship, αλλά επειδή νιώθεις κούραση και είσαι πιο συναισθηματικός.

Θέλεις απλώς να καλύψεις ένα κενό;

Μήπως κάτι λείπει από τη ζωή σου και θεωρείς ότι είναι ο ερωτικός σύντροφος; Μήπως, αντί να προσπαθείς να δεσμευθείς, θέλεις απλώς κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς ολοκλήρωση; Σκέψου καλά ποια είναι η ειλικρινής απάντηση.

Μπορείς να ανοιχτείς σε κάποιον;

Η σχέση δεν περιλαμβάνει απλώς το καλό σεξ και την παρέα. Συνεπάγεται ότι ο άλλος γίνεται κομμάτι της καθημερινότητάς σου, ότι κάνεις χώρο για εκείνον στη ζωή σου και θα του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Αν πιστεύεις πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο αυτήν τη στιγμή, καλύτερα να μην μπεις σε σχέση με κανέναν.

Έχεις ξεπεράσει την τελευταία σου σχέση;

Αυτή είναι μία δύσκολη ερώτηση. Αν όμως σκέφτεσαι ακόμη τον πρώην σου, μην ψάξεις απλώς για ένα rebound. Καλύτερα η μοναξιά, παρά να ταλαιπωρήσεις άλλα άτομα στην προσπάθεια να νιώσεις καλύτερα.

Θέλεις να περάσεις χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο;

Στο τέλος της ημέρας, το αν θέλεις σχέση ή όχι, εξαρτάται από το πόσο θέλεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Γιατί μπορεί να σου βγάλει πράγματα που δεν ήξερες ότι είχες και να σε κάνει να δώσεις προσοχή και συναισθήματα.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS