WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 λάθη που πιθανώς κάνεις στο sexting αλλά και πώς να τα αποφύγεις


JTeam

13 Μαΐου 2023

5 λάθη που πιθανώς κάνεις στο sexting αλλά και πώς να τα αποφύγεις
Πλέον έχεις ότι χρειάζεσαι για να απογειώσεις (και) αυτό σου το κομμάτι

Το sexting είναι αυτή η πιο άμεση, ερωτική επικοινωνία, η οποία αν γίνει σωστά, μπορεί να προκαλέσει τον κατάλληλο ενθουσιασμό για μια ακόμα καλύτερη από κοντά συνάντηση. Για να μιλάμε για sexting σημαίνει (λογικά) πως έχει υπάρξει ήδη μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και θέλουμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη. Kαι το sexting είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος για να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, μπορεί πολύ εύκολα να γίνει η «στραβή» και να ξενερώσουμε, με την κουβέντα τελικά να καταλήξει σε αμήχανη.

Και επειδή κάτι τέτοιο δεν το θέλουμε, πάμε να δούμε μερικά βασικά λάθη στα οποία μπορεί να πέσεις, αλλά και πως να τα αποφύγεις:

Δεν είναι ώρα για «κατεβατά μηνύματα»

Τα γνωστά και ως «σεντόνια», μένουν αυστηρά εκτός sexting. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται αμεσότητα, ευστοχία και τα κατάλληλα όρια. Όσο και αν θες να προχωρήσεις σε ατελείωτες φαντασιώσεις και περιγραφές, προτίμησε να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι και να μη γράφεις για 10 λεπτά ένα τεράστιο μήνυμα. Κράτησε τις αναλυτικές περιγραφές, για μια πιο ρομαντική στιγμή από κοντά.

Ο χρόνος εδώ έχει σημασία

Το sexting θέλει συγκέντρωση και όχι να απαντάς κάθε 20 λεπτά ή κάθε 2 ώρες. Όχι, «δεν θα ψηθεί περισσότερο» αν τον/την αφήνεις για αρκετή ώρα χωρίς απάντηση- επομένως αν θες ένα πιο επιτυχημένο ερωτικό παιχνίδι, καλύτερα να απαντάς πιο άμεσα.

Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες

Και με αυτό, εννοούμε φυσικά να μην υπάρχουν ορθογραφικά λάθη, να μην υπάρχουν μηνύματα που δεν βγάζουν πολύ εύκολα νόημα και ο,τιδήποτε είναι γενικό και αόριστο. Πριν το στείλεις το μήνυμα κάνε ένα τσεκ, να βεβαιωθείς ότι εκφράζεσαι έτσι όπως νιώθεις, και ότι δεν έχεις γράψει ότι να' ναι, πάνω στην ένταση της στιγμής.

Mη το παρακάνεις με τα emojis

Ξέρουμε ότι θες να περάσεις ένα μήνυμα, ότι θες να δώσεις ένα παραπάνω νόημα στην όλη κουβέντα, όμως τα emojis δεν θα κάνουν την δουλειά για σένα. Κοινώς, μη χρησιμοποιείς όλα μαζί τα emoji με σαμπάνιες, χείλη, γλώσσες, σταγόνες, μελιτζάνες, βερίκοκα, πυροτεχνήματα, πυραύλους, φιλιά. Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερο.

Δεν θέλουμε σεμνοτυφίες

Στην περίπτωση του sexting, ισχύει ο κανόνας «όλα ή τίποτα». Είναι μια στιγμή για να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, επομένως είναι σημαντικό να ανοιχτείς και να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι χωρίς περιορισμούς και ντροπές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.