WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 πράγματα που πρέπει να ξέρει κάθε άντρας για τη γυναικεία απόλαυση


Κλέλια Φατούρου

1 Ιουνίου 2023

6 πράγματα που πρέπει να ξέρει κάθε άντρας για τη γυναικεία απόλαυση
Unsplash/clem onojeguo
Όλα όσα πρέπει να του πεις

Μιλάμε πολύ για τη γυναικεία απόλαυση, τον οργασμό και τη διέγερση. Οι πρώτοι που πρέπει να ξέρουν για όλα αυτά είμαστε εμείς οι ίδιες, εφόσον μιλάμε για το δικό μας το σώμα. Άπαξ και το μάθουμε, μπορούμε να εκπαιδεύσουμε και τον παρτενέρ μας στο πώς θα μάς ικανοποιήσει, γιατί δεν θα συμβεί μαγικά από μόνο του.

Τι είναι αυτό λοιπόν που πρέπει να ξέρουν οι σύντροφοί μας όταν μιλάμε για σεξ;

Όχι κατευθείαν διείσδυση

Το πάθος και η επιθυμία για τον άλλο μπορεί να μην αφήνει κάποιον να δώσει χρόνο, αλλά μία γυναίκα χρειάζεται περισσότερη διέγερση προκειμένου να υπάρξει φυσική κολπική λίπανση. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν.

Ο ρυθμός έχει σημασία

Ναι στην τεχνική, ναι στα προκαταρκτικά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο ρυθμός είναι τα πάντα. Πρώτα αργά και μετά ανεβάζουμε σταδιακά ταχύτητα, ανάλογα με το πόσο κοντά είμαστε και οι δύο στον οργασμό.

Δεν ξεχνάμε την κλειτορίδα

Το βασικό λάθος αρκετών ανδρών είναι πως πιστεύουν ότι η διείσδυση αρκεί για να υπάρξει οργασμός. Αν και ισχύει για κάποιες γυναίκες, η πλειοψηφία χρειάζεται τη συμμετοχή της κλειτορίδας.

Μην υποτιμάς τη μουσική

Το σωστό playlist μπορεί να κάνει θαύματα στο σεξ.

Δεν χωρούν εγωισμοί

Προφανώς και θέλουμε να περάσουμε όλοι καλά, αλλά δεν γίνεται να σκέφτεσαι κυρίως τον εαυτό σου στο σεξ. Δες το πρακτικά. Αν ο ένας σκέφτεται την απόλαυση του άλλου και δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση, όλα θα πάνε περίφημα.

Υπάρχουν πάντα νέα πράγματα για δοκιμή

Από μία ερωτογενή ζώνη που δεν έχουμε ανακαλύψει, μέχρι μία στάση που δεν έχουμε τολμήσει. Φαντασία και διάθεση να υπάρχει και το σεξ μπορεί να βελτιώνεται συνέχεια, αρκεί να μην επαναπαυόμαστε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.