WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πες μας τι ώρα προτιμάς να κάνεις σεξ, να σου πούμε τι άνθρωπος είσαι


JTeam

12 Ιουνίου 2023

Πες μας τι ώρα προτιμάς να κάνεις σεξ, να σου πούμε τι άνθρωπος είσαι
Unsplash/dushawn jovic
Η ώρα που επιλέγεις λέει πολλά για εσένα

Έχεις παρατηρήσει ότι υπάρχει μία στιγμή της ημέρας που προτιμάς περισσότερο να κάνεις σεξ; Που νιώθεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο και είσαι στην ιδανική διάθεση; Ε, κάτι σημαίνει αυτό. Και εμείς θα σου το αποκαλύψουμε, με την ελπίδα ότι η libido σου ταιριάζει με αυτή του συντρόφου σου.

Πολύ πρωί

Μιλάμε για πολύ πρωί, πριν καν ακουστεί το ξυπνητήρι για τη δουλειά. Είσαι άνθρωπος που δεν ξεφεύγεις από το πρόγραμμα και σου αρέσουν οι λίστες.

Πρωινό σεξ

Είσαι κι εσύ της οργάνωσης και δίνεις προσοχή στις λεπτομέρεια, αλλά σου αρέσει το πρωινό σεξ, γιατί μάλλον ξέρεις ότι οι έρευνες μιλούν για πιο ικανοποιητικές σχέσεις, όταν η ερωτική ζωή γίνεται προτεραιότητα μέσα στη μέρα.

Μεσημέρι

Καταρχάς, σημαίνει ότι έχει ευέλικτο πρόγραμμα και κάνεις ό,τι θες. Υπάρχει κάτι τρομερά αναζωογονητικό στο να νιώθεις ότι κάνεις σεξ ενώ όλοι οι άλλοι δουλεύουν.

Απόγευμα

Είσαι πρακτικός τύπους και ξεκινάς τη βραδιά με σεξ για να έχεις τον χρόνο να φας και να κάνεις binge watching. Σεβαστό.

Πριν τον ύπνο

Σου αρέσει η ρουτίνα και έχεις ακούσει ότι όλα τα ζευγάρια κάνουν σεξ πριν κοιμηθούν. Έχεις πρόγραμμα και κανείς δεν θα σου αλλάξει άποψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS