WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σεξ και καύσωνας: Οι 3 ιδανικές στάσεις για πολύ υψηλές θερμοκρασίες


JTeam

27 Ιουνίου 2023

Σεξ και καύσωνας: Οι 3 ιδανικές στάσεις για πολύ υψηλές θερμοκρασίες
Unsplash/we vibe toys
Απολαυστικό σεξ, παρά την πολλή ζέστη

Καλό το σεξ και το πάθος, αλλά πόσο ιδρώτα να αντέξουμε; Όχι πολύ, επομένως το σωστό πρώτο βήμα είναι να έχουμε κλιματισμό. Το αμέσως επόμενο είναι η επιλογή των στάσεων που φτιάχτηκαν για υψηλές θερμοκρασίες. Γιατί μπορεί το καλοκαίρι να θεωρείται η πιο σέξι εποχή, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σέξι στο να κολλάμε μεταξύ μας και να μυρίζουν όλα πιο έντονα.

Σεξ στο ντους

Ξεκινώ με το προφανές, εκεί που ο κλιματισμός είναι περιττός. Όσο πιο ευρύχωρη είναι η μπανιέρα, τόσο πιο πετυχημένο το αποτέλεσμα. Αν και δεν θα έπρεπε να σας προτρέπω να αφήνετε το νερό να τρέχει, σε δροσίζει και σε καθαρίζει ενώ κάνεις σεξ. Να θυμάσαι όμως ότι το νερό, όπως και στη θάλασσα, μπορεί να γίνει εμπόδιο στη διείσδυση.

Το όρθιο doggy

Η στάση που δεν προϋποθέτει ιδιαίτερη σωματική επαφή, κάτι που θες όταν κάνει τόση ζέστη. Εφαρμόζεται σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, είναι σέξι και είναι σαν να φτιάχτηκε για το καλοκαίρι.

Η ανάποδη καουμπόισα

Γυναίκα από πάνω, αλλά με πλάτη στον παρτενέρ. Έχεις εσύ τον έλεγχο, ο σύντροφός σου απολαμβάνει τη θέα και δεν χρειάζεται να αγγίζεστε και πολύ μέσα στη ζέστη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.