image
ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σκέφτεσαι να δοκιμάσεις sex toys; Ο απόλυτος οδηγός για αρχάριους


JTeam

8 Ιουλίου 2023

Αν έχεις μία επαφή με τον κόσμο των sex toys, ξέρεις ότι υπάρχουν άπειρα εκεί έξω. Κι ενώ αυτό είναι τέλειο, επειδή σίγουρα θα βρεις κάτι να σου ταιριάζει, είναι δύσκολο να ανακαλύψεις αυτό το κάτι, με τις τόσες επιλογές που σου δίνονται. Αν τώρα αρχίζεις να τα ανακαλύπτεις, λοιπόν, είναι πανεύκολο να χαωθείς και να δοκιμάσεις πράγματα χωρίς να αισθάνεσαι σιγουριά – κι αν κάτι χρειάζεται στο σεξ, αυτό είναι η σιγουριά πως ξέρουμε τι πάμε να κάνουμε.

Γενικά, τα ερωτικά βοηθήματα χωρίζονται σε λίγες κατηγορίες. Υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούνται εξωτερικά, για τη διέγερση της κλειτορίδας, εκείνα που χρησιμοποιείς εσωτερικά στον κόλπο, δαχτυλίδια πέους (ή cock rings, όπως θα τα αναφέρουμε από εδώ και πέρα), πρωκτικά sex toys και προσομοιωτές στοματικού σεξ. Μοιάζει απλό, όμως οι υποκατηγορίες είναι πάρα πολλές και ποικίλουν, πράγμα εξαιρετικό καθώς σου δίνονται διαρκώς ευκαιρίες να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου. Για να καταφέρεις το τελευταίο, σου έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό.

Παρακάτω, θα βρεις όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα βασικά sex toys.

image

Δεν υπάρχει πιο απλό στη χρήση, πιο αποτελεσματικό και εύκολο είδος sex toy εκεί έξω. Οι κλασικοί δονητές φορτίζονται με μπαταρία, συνήθως, επιλέγεις εσύ το μέγεθός τους και είναι ό,τι καλύτερο, αν τώρα ξεκινάς τον πειραματισμό, καθώς θα σε βοηθήσει κυρίως να διεγείρεις την κλειτορίδα. 

Μία συσκευή όχι τόσο σέξι, καθώς μοιάζει με μικρόφωνο και είναι μεγάλη, γιατί είναι και ισχυρή, είναι ιδανική αν έχεις αιδοίο και όχι ερωτικό σύντροφο εκείνη την ώρα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και μαζί αν γίνετε δημιουργικοί, αλλά είναι άβολα ογκώδεις για δύο – εξαιρετική για τη διέγερση της κλειτορίδας, ωστόσο, και αν αυτή είναι ευαίσθητη, δεν χρειάζεται καν να βγάλεις τα εσώρουχα.

Ονομάζεται έτσι επειδή μοιάζει σαν να έχει δύο αυτιά κούνελου – ένα μικρό, το οποίο διεγείρει την κλειτορίδα, κι ένα μεγαλύτερο που προορίζεται για τον κόλπο. Εξαιρετικό για σίγουρο οργασμό.

image

Μοιάζει με φαλλό και χρησιμοποιείται για διείσδυση στον κόλπο. Πολλοί είναι κυρτοί, άλλοι είναι ελαστικοί – γενικά, μπορείς να διαλέξεις ό,τι σου ταιριάζει. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κι εξωτερικά, ωστόσο, για teasing.

Εδώ έχουμε ένα sex toy που φροντίζει για την απόλαυση και των δύο. Το μικρό μέρος εισέρχεται στον κόλπο, το μεγάλο διεγείρει την κλειτορίδα και αγγίζει το σημείο G ευκολότερα. Σημαντικό εδώ είναι να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό.

Συνήθως φτιαγμένο από σιλικόνη, το δαχτυλίδι πέους φοριέται στη βάση του πέους και τους όρχεις για τρεις λόγους: Τη διατήρηση της στύσης, την επιπλέον σκλήρυνση του πέους καθώς μειώνει τη ροή του αίματος και, τέλος, τη διέγερση της κλειτορίδας.

Εδώ έχουμε ένα βοήθημα που είναι μικρότερο, με τη βάση του να ξεχωρίζει από το «σώμα» για να είναι εύκολη η τοποθέτηση και, κυρίως, το να βγει. Μπορείς να επιλέξεις με δόνηση ή χωρίς, από σιλικόνη, γυαλί ή μέταλλο – έχεις εναλλακτικές. Είναι ιδανικό είτε για την προετοιμασία του πρωκτικού σεξ, είτε επειδή απλώς σου αρέσει η αίσθηση.