WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 συμβουλές ζευγαριών για καλύτερο σεξ (με μηδενική προσπάθεια)


Κλέλια Φατούρου

10 Αυγούστου 2023

5 συμβουλές ζευγαριών για καλύτερο σεξ (με μηδενική προσπάθεια)
tips
Απλές κινήσεις ματ

Δεν χρειάζεται να κάνουμε θεαματικές αλλαγές όταν θέλουμε να αποκτήσουμε καλύτερη ερωτική ζωή. Όχι ότι κάνει κακό το να αλλάξεις location και να δοκιμάσεις το σεξ στην παραλία ή να πάρεις κούνια του σεξ, αλλά στην πραγματικότητα, η αλλαγή ξεκινά από τα απλά και μικρά.

Μπορείς να κάνεις αυτή τη συζήτηση με φίλους σου και να μάθεις τι έχει λειτουργήσει σεξουαλική για εκείνους. Δεν μιλάμε για ανατριχιαστικές περιγραφές που δεν θες να ξέρεις, αλλά μικρές κινήσεις ματ που τους κρατούν σε εγρήγορση.

Μεσημεριανό σεξ

Υπάρχει αυτός ο μύθος που μάς λέει ότι το σεξ είναι μόνο καυτό όταν γίνεται νύχτα. Δεν είναι απαραίτητο. Το μεσημεριανό σεξ μπορεί να σε βρίσκει με περισσότερη ενέργεια και ανεβασμένη libido και να ανακαλύψεις ότι δεν διαφέρει πολύ από το βραδινό.

Χρόνος για ραντεβού

Πολύ βασικός κανόνας που επηρεάζει και τη σεξουαλική υγεία του ζευγαριού. Αν περνά ο χρόνος και δεν κάνεις dating, πώς θα διατηρήσεις το πάθος; Ραντεβού για φαγητό ή ποτό, ντυνόμαστε ωραία, αρωματιζόμαστε και θυμόμαστε ποιον ερωτευτήκαμε.

Λέμε ναι στα sex toys

Και πάλι, δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις άβολα. Κάντε μαζί shopping και βρείτε αυτά που αρέσουν και στους δύο.

Το kinky ερωτηματολόγιο

Ένα τέλειο παιχνίδι για να ανακαλύψετε τις πιο καυτές φαντασιώσεις σας και ποιες από αυτές θα μπορούσατε να εκπληρώσετε. Ας γράψει ο καθένας τις δικές του ερωτήσεις και απαντήστε με ναι, όχι ή ίσως.

Το κατάλληλο περιβάλλον

Ας μην υποτιμάμε τη δύναμη του χώρου. Πώς θα εμπνευστείς για καλό σεξ αν δεν έχεις φρέσκα σεντόνια, καθαρό δωμάτιο και ωραίες μυρωδιές;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.