WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Καταρράκτης: Η στάση στο σεξ που γίνεται στον καναπέ


Κλέλια Φατούρου

29 Ιουλίου 2023

Καταρράκτης: Η στάση στο σεξ που γίνεται στον καναπέ
Unsplash/filipp romanovski
Ετοιμαστείτε για αξέχαστους οργασμούς

Ξεκίνησε άλλο ένα Σαββατοκύριακο που δεν βρίσκει σε κάποιο νησί ή ορεινό χωριό. Δεν πειράζει όμως, γιατί ο κλιματισμός είναι ο καλύτερός μας φίλος και θα δουλέψει στο τέρμα, αν χρειαστεί. Ειδικά αν θέλουμε να δοκιμάσουμε νέες στάσεις που προκαλούν έξτρα ιδρώτα.

Όπως είναι, ας πούμε, η στάση του καταρράκτη. Μία παραλλαγή της στάσης «γυναίκα από πάνω». Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα που θα δοκιμάσεις, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είναι περιπετειώδες. Κι αν δεν δοκιμάσουμε νέα πράγματα το καλοκαίρι, πότε θα το κάνουμε;

Την πιο δύσκολη δουλειά αναλαμβάνει ο παρτενέρ σου, επειδή πρέπει να ξαπλώσει ανάσκελα, με το κεφάλι στο πάτωμα και το σώμα στον καναπέ. Εσύ κάθεσαι από πάνω, στηρίζοντας το βάρος σου στα πέλματα. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας και της έντασης. Ένα σημαντικό tip είναι να εφαρμόσεις αυτή τη στάση λίγο πριν οργασμό, γιατί θα είναι έντονος και για τους δύο. Εξ ου και το όνομα καταρράκτης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS