WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Kunyaza: Η παμπάλαια αφρικανική τεχνική για έντονους οργασμούς


Κλέλια Φατούρου

17 Ιουλίου 2023

Kunyaza: Η παμπάλαια αφρικανική τεχνική για έντονους οργασμούς
Pexels/ketut
Ευχαριστούμε την Αφρική για αυτό το μυστικό

Όποια γυναίκα θέλει έντονους οργασμούς, να σηκώσει το χέρι της. Ακόμα κι αν δεν έχεις παράπονο σε αυτό το κομμάτι, πάντα υπάρχει χώρος για εξέλιξη και βελτίωση.

Η τεχνική που θα δούμε σήμερα έρχεται από την κεντρική Αφρική και μετρά περισσότερα από 150 χρόνια. Η τεχνική Kunyaza μεταφέρεται προφορικά από γενιά σε γενιά και ευχαριστούμε την ήπειρο για αυτό το πολύτιμο μυστικό. Ο Δρ. Nsekuye Bizimana, ένας sex expert από τη Ρουάντα που ζει στη Γερμανία, μελέτησε την τεχνική που εγγυάται έντονους γυναικείους οργασμούς.

Η Kunyaza στην πράξη

Είναι απλό και δεν περιλαμβάνει διείσδυση. Ο άντρας χρησιμοποιεί το πέος του για να ακουμπήσει ελαφρά ή να ασκήσει τριβή σε όλο το αιδοίο. Στα χείλη, την κλειτορίδα αλλά και την είσοδο του κόλπου. Μπορεί να κάνει κυκλικές κινήσεις και να εναλλάσσει τον ρυθμό. Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει ήδη αρκετή υγρασία στην περιοχή, ώστε να μην το νιώθεις σαν ενόχληση.

Οι στάσεις που το πετυχαίνουν

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν διάφορες επιλογές, ανάλογα με το τι σου ταιριάζει περισσότερο. Μπορείς να είσαι ξαπλωμένη, όπως στο ιεραποστολικό ή να είσαι από πάνω, με εκείνον καθισμένο σε καρέκλα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.