WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Dexting: Το χειρότερο που μπορεί να γίνει όταν φλερτάρεις - Σίγουρα σου έχει συμβεί


JTeam

30 Αυγούστου 2023

Dexting: Το χειρότερο που μπορεί να γίνει όταν φλερτάρεις - Σίγουρα σου έχει συμβεί
Σου έχει συμβεί, μας έχει συμβεί και δεν θα σταματήσει. Τουλάχιστον τώρα ξέρεις πως έχει όνομα

Το dexting πονάει. Το dexting είναι σκληρό και, κυρίως, ντροπιαστικό – κι όχι για τον άνθρωπο που το δέχεται, αλλά για τον άνθρωπο που το κάνει.

Σε αντίθεση με το ghosting ή το ghostlighting, εδώ έχουμε ένα dating φαινόμενο που υπήρχε πάντα, το βιώνεις συχνά και κάθε φορά, ορκίζεσαι ότι θα είναι η τελευταία. Τρομάζεις, αισθάνεσαι άσχημα, αναρωτιέσαι αν εσύ θα σου ξαναπαντούσες μετά από αυτά που έστειλες – πάντα απαντούν, ωστόσο, και το ξέρεις καλά.

Σύμφωνα με το Urban Dictionary, είναι αυτό που συμβαίνει όταν στέλνεις μεθυσμένα μηνύματα ή αυτά που ξυπνάς γύρω στις 4 το ξημέρωμα, απαντάς και ξανακοιμάσαι. Σε κάθε περίπτωση, τα βλέπεις το επόμενο πρωί και θέλεις κάποιος να σου πάρει το κινητό από το χέρι και να μη σου το ξαναδώσει ποτέ.

Δεν είναι ότι δεν το ‘χεις με την επικοινωνία, ούτε ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Επειδή ακριβώς ενδιαφέρεσαι, έγραψες το ανορθόγραφο και γεμάτο συντακτικά λάθη κείμενο, το οποίο σου άρεσε τόσο, ώστε να πατήσεις «Αποστολή».

Δεν θα σου πούμε πώς να το αποφύγεις, καθώς είναι αδύνατο. Θα σου πούμε, ωστόσο, ότι τουλάχιστον τώρα ξέρεις ότι έχει όνομα – ένα όνομα εξίσου κακό με την ουσία του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.