WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 πράγματα που πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου, πριν γυρίσεις σε πρώην


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2023

5 πράγματα που πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου, πριν γυρίσεις σε πρώην
Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να επιλέξεις το καλύτερο για σένα

Χώρισες και διαλύθηκες. Έκλαψες πολύ, πήρες τηλέφωνα τους φίλους σου, είδες ότι ρομαντική κομεντί υπήρχε εκεί έξω και το πήρες απόφαση. Είπες ότι εντάξει, μία σχέση ήταν, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Και πάνω που διάλεξες να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, έγινε η μεγάλη επιστροφή του πρώην. Σου απάντησε σε στόρι, σου έστειλε να πει ότι σε είδε στον ύπνο του ή, ακόμη χειρότερα, βρεθήκατε έξω σε κοινή παρέα.

Ξαναρχίσατε να μιλάτε, θυμήθηκες ότι σου έλειψε και βγήκατε. Και έρχεται το καίριο ερώτημα: Θα τα ξαναβρείτε; Πριν απαντήσεις, δες πέντε πράγματα που πρέπει να σκεφτείς καλά. Κάνε τις παρακάτω ερωτήσεις στον εαυτό σου και, αν είσαι αρκετά ειλικρινής, θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

  • Μπορώ να συγχωρήσω ελαττώματα και πράξεις που οδήγησαν στον χωρισμό;
  • Θα χρειαστεί να κάνω υπερπροσπάθεια για να ξαναφτιάξουμε τη σχέση μας;
  • Μπορώ να συνεχίσω χωρίς να αναφέρω διαρκώς το ένα πράγμα που με πλήγωσε περισσότερο;
  • Θα υπάρξει σεβασμός από την αρχή;

Η σχέση με έναν άνθρωπο πρέπει να είναι εύκολη, να βγαίνει φυσικά. Αν δεν σε ικανοποιεί, δεν σε ευχαριστεί και θέλεις απλώς να επιστρέψεις στην εκδοχή που είχες δημιουργήσει στο μυαλό σου, να θυμάσαι ότι, στην πραγματικότητα, το άτομο αυτό δεν υπάρχει – ούτε υπήρξε και ποτέ. Θα ήθελες να είναι όλα όσα πίστευες, αλλά η αλήθεια απέχει αρκετά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.