WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Στοματικό σεξ: 4 στάσεις που μπορούν να απογειώσουν τον οργασμό


JTeam

25 Οκτωβρίου 2023

Στοματικό σεξ: 4 στάσεις που μπορούν να απογειώσουν τον οργασμό
IG/tyrellhampton
Την επόμενη φορά που θα προτιμήσεις το στοματικό σεξ, αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο και προσοχή

Το στοματικό σεξ δεν είναι απλά η εύκολη επιλογή για τις στιγμές που δεν έχεις χρόνο. Μπορεί να συνηθίζεται για κάτι «γρήγορο» και προκαταρκτικό, ωστόσο όταν εστιάσεις και αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο σε αυτό, μπορείς να χαρίσεις στον/ την σύντροφο σου, τον απόλυτο οργασμό. Kαι αντίστοιχα να τον βιώσεις και εσύ.

Πέρα όμως από την καλή διάθεση, τη διέγερση και τη σεξουαλική ορμή, χρειάζεται και η κατάλληλη στάση. Είτε βρίσκεστε στα προκαταρκτικά, είτε δεν θέλετε την διείσδυση, είτε απλά θες να ικανοποιήσεις την σεξουαλική σου ορμή χωρίς να κουραστείς, τότε μπορείς να δοκιμάσεις τις παρακάτω στάσεις, και να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω για φτάσεις το στοματικό σου σεξ στο επόμενο level:

  • Λεκάνη πάνω - κεφάλι κάτω

Θα εστιάσουμε στον γυναικείο οργασμό και αυτό γιατί είναι πιο ιδιαίτερος. Σε αυτή τη στάση η γυναίκα βρίσκεται στα τέσσερα. Η λεκάνη είναι ελαφρώς ανασηκωμένη και «προς τα έξω», όσο το πάνω μέρος του σώματος σκύβει και το κεφάλι, αν θες το ακουμπάς στο κρεβάτι για ξεκούραση. Ο/η σύντροφός σου έρχεται από πίσω σε παρόμοια στάση, ακουμπώντας δηλαδή επίσης στα γόνατα και ξεκινά το στοματικό σεξ. Έτσι, μπορείτε να πάρετε όσο χρόνο θέλετε, και να εστιάσετε αποκλειστικά στο στοματικό σεξ, χωρίς να σκέφτεστε στιγμή τις εκφράσεις που παίρνετε.

  • «Face sitting»

Ναι είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που κάθεσαι στο πρόσωπο του συντρόφου σου, όσο εκείνος είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Είναι η ιδανική στάση για να ξεκινήσετε το κυρίως μέρος του σεξ και να καταλήξεις σε cow girl, είτε για να αφεθείς ολότελα στον οργασμό που θα έχεις από το στοματικό σεξ. Με αυτή τη στάση μπορεί να επιτευχθεί καλύτερη διέγερση της κλειτορίδας, αυξημένη ροή στην περιοχή, και άρα πιο έντονος οργασμός.

  • Ένας γονατιστός στο πάτωμα - ένας καθιστός σε καρέκλα

Αυτή τη στάση ομολογουμένως θα τη λατρέψει ο σύντροφος σου και φυσικά και εσύ. Ο ένας από τους δυο κάθεται στην καρέκλα. Αν μιλάμε για γυναίκα, τότε εκείνη ανοίγει τα πόδια της όσο το ταίρι της κάθεται στο πάτωμα, και συγκεκριμένα στα γόνατα έχοντας ακριβώς το ύψος που χρειάζεται για να βρεθεί στο κατάλληλο σημείο.

  • «69, But Spooning»

Αν σου αρέσει το 69, αλλά το έχεις βαρεθεί, σου έχουμε εναλλακτική. Πρόκειται για παρόμοια στάση, δηλαδή τα κεφάλια είναι αντεστραμμένα, αλλά ξαπλωμένα στο πλάι. Δηλαδή, ξαπλώνεις στο πλάι ακουμπώντας το κεφάλι σου στο χέρι σου, το ταίρι σου ξαπλώνει ακριβώς μπροστά σου, αλλά αντίστροφα. Θα δανειστούμε και την εικόνα του «The Every Girl», για να καταλάβεις ακριβώς για ποια στάση μιλάμε.

Jenny.Gr
@theeverygirl

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.