WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 σημάδια ότι έχεις γνωρίσει κάποιον σε προηγούμενη ζωή


Ερασμία Αρβανιτά

6 Νοεμβρίου 2023

5 σημάδια ότι έχεις γνωρίσει κάποιον σε προηγούμενη ζωή
Pexels/ Monstera Production
Σίγουρα έχεις αισθανθεί κάποια στιγμή στη ζωή σου ότι έχεις ξανασυναντηθεί με κάποιον, ακόμα κι αν τον γνωρίζεις για πρώτη φορά 

Η αγάπη είναι ένα μυστήριο. Πολλές φορές μας βομβαρδίζει με συναισθήματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Κάποια στιγμή, σίγουρα έχεις γνωρίσει κάποιον που σε επηρεάζει σε πολύ βαθύτερο επίπεδο από ό,τι θα μπορούσες να φανταστείς. Κάποιον για τον οποίο έχεις νιώσεις μια ανεξήγητη έλξη.

Ποιος ξέρει, ίσως είχατε γνωριστεί σε μία προηγούμενη ζωή. Δεν χρειάζεται να αμφισβητείς τη λογική σου, απλά κατέγραψε τα σημάδια.

Εμείς σου παρουσιάζουμε πέντε από αυτά.

Έχεις μία διαίσθηση ότι έχετε ξανασυναντηθεί

Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω για να καταλάβεις πραγματικά εάν έχεις γνωρίσει κάποιον σε μία προηγούμενη ζωή. Τίποτα δεν θα σου δώσει μία πιο σίγουρη απάντηση από τη διαίσθησή σου. Η καρδιά σου γνωρίζει ακριβώς τι σου είναι οικείο και τι όχι.

Βιώνεις πρωτόγνωρα συναισθήματα

Κάθε καρμική σχέση ξεκινάει με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ίσως και ανεξήγητα. Μπορεί να χρειάζεται ελάχιστος ή και καθόλου χρόνος για να καταλάβεις όσα αισθάνεται ο άλλος.

Αισθάνεσαι οικειότητα

Αν κοιτάς στα μάτια κάποιον και νιώθεις μία απόκοσμη οικειότητα, παρόλο που δεν τον έχεις ξανασυναντήσει, τότε σίγουρα η σχέση σας είναι καρμική. Αυτή είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι οι ψυχές σας γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.

Ο χρόνος σταματάει όταν είστε μαζί

Το συναίσθημα ότι μοιράζεσαι με κάποιον μία σχέση από προηγούμενη ζωή, είναι τόσο βαθύ που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είστε οι μοναδικοί άνθρωποι στον κόσμο όταν είστε μαζί. Ο χρόνος μοιάζει να σταματάει όταν ο ένας είναι μπροστά στον άλλον, σαν ολόκληρο το σύμπαν να «ξεθωριάζει».

Έχετε τηλεπαθητική σύνδεση

Όταν συναντάς κάποιον με τον οποίο μοιράζεσαι μια μακρά πνευματική ιστορία, είναι σαν να υπάρχει ήδη μια βαθύτερη σύνδεση/κατανόηση μεταξύ σας. Σαν να καταλαβαίνεις πράγματα για εκείνον, που δεν θα έπρεπε. Η επικοινωνία σας γίνεται κυριολεκτικά με ένα απλό βλέμμα, και τίποτα παραπάνω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.