WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Κρύο, (όχι) καιρός για δύο: Solo date ideas για εσένα που δεν έχεις σχέση


Ερασμία Αρβανιτά

13 Νοεμβρίου 2023

Κρύο, (όχι) καιρός για δύο: Solo date ideas για εσένα που δεν έχεις σχέση
Unsplash/ Kateryna Hliznitsova
Το να περνάς ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου είναι πανέμορφο

Μια έξοδος με φίλους ή ένα ρομαντικό date night με το ταίρι σου, είναι σίγουρα εξαιρετική επιλογή για να περάσεις καλά. Αν, όμως, οι φίλοι σου έχουν ρίξει άκυρο ή εάν δεν έχεις σχέση, μη σκας, μπορείς να περάσεις φανταστικά και μόνος.

Οι επιλογές για ένα solo date είναι πολλές, και ναι δεν περιορίζονται μόνο στο να είσαι όλη τη μέρα στο κρεβάτι μπροστά από ένα κινητό. Όλα είναι θέμα οπτικής.

Το να περνάς ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου είναι πανέμορφο. Έτσι, μπορεί να ανακαλύψεις πραγματικά τις επιθυμίες σου.

Κάνε στον εαυτό σου δώρο ένα spa

H αυτοφροντίδα είναι πρωταρχικής σημασίας. Ανάλογα με την επιθυμία, τον χρόνο και τον προϋπολογισμό σου, μπορείς να κάνεις και ένα δώρο περιποίησης στο σώμα και στη ψυχή σου. Η ιδανική ιδέα για ένα solo date είναι να κάνεις δώρο ένα spa στον εαυτό σου. Mετά από αυτό, θα είσαι σίγουρα ανανεωμένος.

Πήγαινε για ένα ζεστό ρόφημα στο αγαπημένο σου μαγαζί

Σε κανέναν δεν πρόκειται να κάνει εντύπωση αν καθίσεις σε ένα μαγαζί και απολαύσεις ένα ζεστό ρόφημα. Το έχεις περισσότερο ανάγκη από ό,τι νομίζεις. Αν είσαι και περισσότερο εξωστρεφής άνθρωπος, θα σου είναι και πολύ εύκολο να γνωρίσεις νέα άτομα.

Κάνε ένα μικρό roadtrip

Αν σου αρέσει να ανακαλύπτεις νέους προορισμούς, τότε σίγουρα ένα roadtrip είναι μια καλή επιλογή για solo date. Δεν χρειάζεται να πας κάπου μακριά, μπορείς απλά να βρεις ένα μέρος όπου θα χαλαρώσεις και θα ανακτήσεις δυνάμεις. Η αλλαγή σκηνικού, θα σου κάνει καλό.

Επισκέψου ένα μουσείο ή μια γκαλερί

Υπάρχει πιο ωραία ιδέα από το να περάσεις λίγες ώρες με τον εαυτό σου σε ένα μουσείο ή γκαλερί; Σκέψου τι σου αρέσει ή τι είναι αυτό που θα ήθελες να μάθεις. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη.

Πήγαινε για picnic

Αυτό θα μπορούσε να γίνει συνδυαστικά με το roadtrip ή και όχι. Επίσης, το ότι το καλοκαίρι τελείωσε (λέμε τώρα), δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώσει και η εποχή του picnic. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξεις στον εαυτό σου ότι τον αγαπάς, από το να του δώσεις την ευκαιρία να χαλαρώσει και να απολαύσει τη στιγμή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.