WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η τεχνική των πορνοστάρ για ακόμη πιο έντονους οργασμούς - Τι είναι το «edging»


JTeam

21 Νοεμβρίου 2023

Η τεχνική των πορνοστάρ για ακόμη πιο έντονους οργασμούς - Τι είναι το «edging»
IG @edwestwick
Μια σεξουαλική τεχνική που ενισχύει τους οργασμούς σε άντρες και γυναίκες

Ο οργασμός μπορεί μερικές φορές να έρχεται αβίαστα και εύκολα, ενώ άλλες φορές χρειάζεται ένα boost παραπάνω. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια και τεχνική, ειδικά όταν μιλάμε για γυναικείο οργασμό, ο οποίος είναι πιο περίπλοκος από τον ανδρικό.

Οι οργασμοί είναι αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις και όσο πιο έντονοι είναι τόσο το καλύτερο. Κάπως έτσι, σε αυτή την ανάρτηση, θα δούμε μια τεχνική που μπορεί να χαρίσει ακόμη πιο έντονους οργασμούς στο σεξ, τόσο για άντρες, όσο και για γυναίκες.

Η τεχνική αυτή, έρχεται κυρίως από πορνοστάρ, οι οποίοι επιζητούν να ζήσουν τον οργασμό στα άκρα. Πρόκειται για την τεχνική «edging», κατά την οποία προσπαθείς να κάνεις ακριβώς το αντίθετο από το να φτάσεις στον οργασμό. Δηλαδή καθυστερείς όσο μπορείς στο σεξ, να φτάσεις στο σημείο της κορύφωσης. Μόλις νιώσεις το σώμα σου πως φτάνει σε οργασμό, τότε σταματάς για λίγο. Προσπαθείς να ελέγξεις την κορύφωση σου με ένα μικρό διάλειμμα και έπειτα συνεχίζεις από εκεί που είχες μείνει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και ρυθμό.

«Λειτουργεί το ίδιο καλά στους άντρες και στις γυναίκες. Είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψει κάθε ζευγάρι. Δεν θα παρατείνει απλώς τη διάρκεια του σεξ, αλλά εκτοξεύει την ένταση. Κάθε οργασμός που αναβάλλεις για λίγο, οδηγεί σε έναν δυνατότερο οργασμό», δηλώνει σχετικά η γνωστή πορνοστάρ, Κάιντεν Κρος.

Η συγκεκριμένη τεχνική ωστόσο, μπορεί να μην αρέσει σε όλους. Θα είναι είτε απόλαυση και προσπάθεια που αξίζει τον κόπο, είτε θα είναι βασανιστήριο και θα σε ξενερώσει. Και επιστημονικά όμως αποδεικνύεται, ότι όσο πιο πολύ αργεί ο οργασμός, τόσο πιο έντονος είναι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.