WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτά είναι red flags: Στο Reddit γράφουν για τα χειρότερα πρώτα ραντεβού


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2023

Αυτά είναι red flags: Στο Reddit γράφουν για τα χειρότερα πρώτα ραντεβού
Ναι, υπάρχει χειρότερη ερωτική ζωή από τη δική σου

Ωραία τα πρώτα ραντεβού. Μιλάς για τον εαυτό σου, γνωρίζεις νέο κόσμο, ξαναμιλάς για τον εαυτό σου, πίνεις το ποτό σου, μπορεί να περάσεις τέλεια. Εξίσου πιθανό, ωστόσο, είναι και το να περάσεις χάλια, ειδικά αν δεν υπάρχει χημεία.

Στο Reddit, έγραψαν για τα χειρότερα πρώτα ραντεβού τους. Κι αν θεωρείς ότι αγνοείς τα red flags κι έχεις καταδικαστεί σε μία ζωή μοναξιάς, οι παρακάτω ιστορίες είναι εδώ για να σου θυμίσουν ότι δεν είσαι ο μόνος, δεν είσαι μόνος.

Πάρε τον καφέ σου, πάρε κι ένα γλυκάκι, και διάβασε.

  • «Ήρθε ο πρώην της στο τραπέζι μας, με 12 τριαντάφυλλα. Τα πήρε, συγκινήθηκε και βγήκαν έξω για να του δώσει χώρο. Ήταν το πρώτο μας ραντεβού, αλλά θεωρώ ότι, εφόσον ήρθε και το χάλασε, θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε κεράσει αυτά που πήραμε».
  • «Εγώ έφταιγα που έγινε χάλια ραντεβού. Πονάω και που το γράφω. Ήμουν 16 και έκλεισα ραντεβού με δυο κορίτσια, την ίδια μέρα. Σκέφτηκα ότι θα τις εξέπληττα με ένα ραντεβού για τρεις και θα τους άρεσε, άρα εγώ θα είχα δύο κορίτσια. Δεν μίλησαν για λίγο, μετά εκνευρίστηκαν. Αυτή που πήγα και την πήρα από το σπίτι της, έστειλε στον μπαμπά της να έρθει να την πάρει. Δεν έχω ιδέα πώς φέρθηκα τόσο ηλίθια και τώρα, 20 χρόνια μετά, κριντζάρω που το σκέφτομαι».
  • «Μου ζήτησε να βγούμε, του είπα ότι θα τον έπαιρνα με το αμάξι αφού δεν οδηγούσε. Δεν είχε καμία ιδέα για μέρος, οπότε απλώς πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητο. Όλη την ώρα, προσπαθούσε να με πείσει να ιδρύσουμε εταιρεία μαζί –εταιρεία οποιουδήποτε είδους, δεν είχε σημασία, απλώς ήθελε να ανοίξουμε επιχείρηση».
  • «Φιλιόταν μαζί μου και έπαιρνε τηλέφωνα τον πρώην της –αυτό, δεν έγινε τίποτα άλλο».
  • «Την αποκάλεσα κότα επειδή έφαγε σαλάτα. Ήμουν αγενής, αλαζόνας και, ακόμη κι η σερβιτόρα, της είπε ότι τη λυπόταν».
  • «Η φωτογραφία της στο dating app βγήκε προ δεκαετίας, πήγα να την πάρω από το σπίτι και τελικά έμενε με τον άντρα της, και δεν μου είχε πει καν ότι ήταν παντρεμένη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.