WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

«Κunyaza»: H σεξουαλική τεχνική από την Ρουάντα που απογειώνει τους γυναικείους οργασμούς


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2023

«Κunyaza»: H σεξουαλική τεχνική από την Ρουάντα που απογειώνει τους γυναικείους οργασμούς
Unsplash/dushawn jovic
Μια παραδοσιακή σεξουαλική τεχνική από την Αφρική, που εστιάζει στην γυναίκα

Την Ρουάντα μπορεί να μην την έχεις ξανακούσει ποτέ στη ζωή σου, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να την μάθεις. Πρόκειται για ένα μικρό κρατίδιο στην κεντρική Αφρική, το οποίο δέχθηκε μια από τις μεγαλύτερες γενοκτονίες το 1994. Η πλειοψηφία των ανδρών σκοτώθηκε, με τις γυναίκες να αναλαμβάνουν και να επικρατούν στην περιοχή.

Εκεί, το σεξ και η απόλαυση αφορά κυρίως τις γυναίκες και έπειτα του άνδρα. Στην σεξουαλική πράξη, το ενδιαφέρον εστιάζει στην ικανοποίηση της γυναίκας, και στον γυναικείο οργασμό. Έτσι δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση, όπου αναδύονται από την συγκεκριμένη περιοχή, παραδοσιακές σεξουαλικές τεχνικές που έχουν σκοπό να απογειώσουν την γυναικεία απόλαυση. Μια από αυτές είναι και η «Kunyaza».

Πως λειτουργεί η Kunyaza

«Καθώς η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι, ο άνδρας ακουμπάει το μόριο του στο αιδοίο της και ξεκινάει να το κινεί ρυθμικά από πάνω προς τα κάτω, από αριστερά προς τα δεξιά και περιστροφικά. Χωρίς όμως να υπάρξει διείσδυση. Αυτό χρειάζεται μερικά λεπτά», λέει η Κέιτ Λίστερ στο Men's Health περιγράφοντας την συγκεκριμένη τεχνική.

Αυτό γίνεται προκειμένου να ενεργοποιήσουμε την κλειτορίδα, η οποία ερεθίζεται μέσω της τριβής και έχει καθοριστικό ρόλο στον οργασμό. Για αρχή, η κίνηση αυτή μπορεί να γίνει αργά, ρυθμικά και απολαυστικά και στη συνέχεια να ενταθεί.

«Όσο η γυναίκα διεγείρεται, ο σύντροφος στη συνέχεια “χτυπάει” το μόριό του στο συγκεκριμένο σημείο εστιάζοντας λίγο πιο ψηλά στο αιδοίο», συμπληρώνει η Κέιτ. Αν αυτή η πρακτική ολοκληρωθεί σωστά και πάντα σε σύνδεση με τη γυναίκα, τότε μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και οργασμός ή squirting χωρίς διείσδυση.

Άλλωστε η συγκεκριμένη λέξη στα Αφρικανικά σημαίνει ακριβώς η κορύφωση, και το squirting σε μια γυναίκα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.