WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Δράκος: Η στάση που πρέπει να δοκιμάσεις, για καλύτερο σεξ τον χειμώνα


JTeam

8 Ιανουαρίου 2024

Δράκος: Η στάση που πρέπει να δοκιμάσεις, για καλύτερο σεξ τον χειμώνα
Είναι στάση στο σεξ, όχι σκηνή από το House of the Dragon

Ας είμαστε ειλικρινείς: Ναι, το καλοκαίρι όλα είναι πιο σέξι -λίγο ο ιδρώτας, λίγο η διάθεση που βελτιώνεται, λίγο η libido που είναι στα ύψη. Τον χειμωνιάτικο σεξ, όμως, μπορεί να είναι πολύ καλύτερο. Καταρχάς, το κρεβάτι είναι πολύ πιο cozy και είστε πιο άνετα, χωρίς να ζεσταίνεστε. Έπειτα, τα αγγίγματα γίνονται πιο έντονα και τρυφερά, χωρίς να σας νοιάξει το air condition.

Αν είσαι φαν του σεξ τον χειμώνα, μάλλον ξέρεις ποια είναι η στάση που και σας φέρνει πιο κοντά, και κάνει τα πάντα πιο αισθησιακά. Αν δεν είσαι, τώρα θα αλλάξει η ερωτική σου ζωή.

Η στάση του δράκου είναι απλή, λειτουργική και εγγυάται βαθιά διείσδυση. Το άτομο που διεισδύει είναι από πάνω, το άλλο από κάτω - κι οι δύο, μπρούμυτα. Έστω ότι από κάτω, είσαι εσύ. Βάζεις ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά σου, σηκώνεις λίγο τη λεκάνη και αφήνεις τον σύντροφό σου να διεισδύσει. Με σωστό ρυθμό και πίεση, ενεργοποιείται και η κλειτορίδα, και οι οργασμοί μπορούν να είναι έντονοι και πολλαπλοί. Αν χρησιμοποιήσετε και δονητή, ακόμη καλύτερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.