WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Στο Reddit, άντρες γράφουν τα μυστικά που κρατούν από τις συντρόφους τους


Στεφανία Παπαδημητρίου

10 Ιανουαρίου 2024

Στο Reddit, άντρες γράφουν τα μυστικά που κρατούν από τις συντρόφους τους
10 μυστικά που, αλήθεια, δεν είναι αυτά που περιμένεις

Αν έχεις υπάρξει σε σχέση κάποια στιγμή στη ζωή σου, ξέρεις ότι δεν τα μοιράζεσαι όλα με τον άνθρωπό σου. Υπάρχουν πράγματα που κρατάς κρυφά –τα λες σε φίλους, ενδεχομένως, αλλά προτιμάς εκείνος να μην τα γνωρίζει. Για παράδειγμα, ο σύντροφός μου (αν διαβάζεις αυτό το άρθρο αυτήν τη στιγμή, δεν τα γράφω εγώ, τα γράφει η ξαδέρφη μου) δεν έχει ιδέα ότι ξέρω τα πάντα για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Δεν ντρέπομαι για αυτό, ούτε το κρατώ επτασφράγιστο μυστικό, απλώς προτιμώ να πετάω facts από το πουθενά. Ίσως αυτός ο βομβαρδισμός γνώσης περί royals να είναι ο λόγος που κάποια μέρα και θα χωρίσουμε, και θα διεκδικήσει την κηδεμονία της γάτας. Θέλεις άλλο παράδειγμα; Στο Breaking Bad, ο Γουόλτερ Γουάιτ έκρυβε από τη Σκάιλερ ότι μαγειρεύει ναρκωτικά. Θες και τρίτο; Σκέψου τι δεν έχεις πει εσύ.

Στο Reddit, άντρες γράφουν τι κρατούν μυστικό από τους δικούς τους συντρόφους. Μερικά, είναι πολύ χαριτωμένα. Άλλα, σε κάνουν να απορείς τι μπορεί να συμβαίνει στο κεφάλι τους.

  • Δεν της λέω ότι κάνει θόρυβο όταν μασάει. Είχε διατροφική διαταραχή, οπότε αρνούμαι να της το πω για να συνεχίζει να τρώει μαζί μου, χωρίς να το παρασκέφτεται.
  • Βλέπω εκπομπές που αρέσουν και στους δύο, αλλά χωρίς εκείνη. Μετά, τις ξαναβλέπω μαζί της και κάνω πως δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει.
  • Εγώ ήμουν η αιτία που βούλωσε η τουαλέτα στις διακοπές.
  • Η πρώην σύντροφός μου, που έχει φύγει από τη ζωή, είχε ένα παιδί. Το παιδί αυτό, μπορεί να είναι δικό μου.
  • Η αδελφή της προσπάθησε να κοιμηθεί μαζί μου, ενώ ήταν μεθυσμένη. Δεν έγινε τίποτα. Της είπα να πάει για ύπνο, αλλά προτιμώ να μην το μάθει ποτέ η κοπέλα μου.
  • Ποτέ δεν της μίλησα για τις σεξουαλικές μου εμπειρίες.
  • Κρύβω σοκολάτες, μπισκότα και τέτοια snacks, Αν δεν τα κρύψω, εξαφανίζονται αμέσως.
  • Ότι μία φίλη με φίλησε από το πουθενά, όταν ήμασταν έξω, με συναδέλφους, μεθυσμένοι. Δεν της το είπα ποτέ. Δεν σήμαινε τίποτα για εμένα, και το σταμάτησα αμέσως. Όταν η φίλη ξεμέθυσε, ζήτησε συγγνώμη και σταματήσαμε να κάνουμε παρέα εκτός δουλειάς.
  • Δεν της λέω για το πορνό που βλέπω.
  • Ότι είμαι πολύ ανασφαλής, αλλά όλες οι πρώην και η νυν σύντροφός μου θεωρούν ότι έχω αυτοπεποίθηση. Δύο είπαν ότι αυτό ήταν το πρώτο που πρόσεξαν πάνω μου. Ένα κορίτσι, μάλιστα, είπε ότι ζήλευε το πόσο σίγουρος φαινόμουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.