WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έχεις dating app; Η κίνηση που πρέπει να κάνεις για να αυξήσεις την επιτυχία σου


JTeam

17 Ιανουαρίου 2024

Έχεις dating app; Η κίνηση που πρέπει να κάνεις για να αυξήσεις την επιτυχία σου
Το Hinge αποκαλύπτει τα βήματα που έκαναν οι χρήστες και είχαν μεγαλύτερη επιτυχία

Για να καταλάβεις πόσα περίπου άτομα χρησιμοποιούν Hinge, τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Μόνο για το 2023, υπήρξαν 23.000.000 τακτικοί χρήστες της πλατφόρμας. Χρήστες δηλαδή που αλληλεπιδρούσαν σχεδόν καθημερινά, με το συγκεκριμένο dating app. Στο τελευταίο τετράμηνο του έτους, αυτοί που πλήρωναν για να έχουν όλες τις υπηρεσίες διαθέσιμες, ήταν 1.300.000. Αριθμός κατά 33% μεγαλύτερος συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2022.

Όλα αυτά είναι κάπως αντικρουόμενα, με την γενική πεποίθηση πως τα dating apps και τα πολλά ραντεβού, προκαλούν μια κούραση και απογοήτευση. Και επειδή το φαινόμενο του «dating app fatigue» υπάρχει, το Hinge αποφάσισε να δώσει μερικές λύσεις.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε, ποιες κινήσεις έκαναν οι χρήστες, και κατάφεραν να έχουν ένα πρώτο ραντεβού:

  • Πιο μεγάλα σε έκταση μηνύματα

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Hinge λοιπόν, τα πιο μεγάλα σε έκταση μηνύματα δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον και είναι πιο αποτελεσματικά. Και όταν λέμε μεγάλα, δεν εννοούμε σεντόνι, αλλά μηνύματα με περισσότερους από 150 χαρακτήρες.
«Τα μηνύματα με περισσότερους από 150 χαρακτήρες φάνηκε πως έχουν +16% πιθανότητες να ματσάρουν με κάποιο άτομο του ενδιαφέροντος τους».

Αυτό είναι πιθανό επειδή τα μεγαλύτερα γραπτά μηνύματα παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα ενός ατόμου, γεγονός που μπορεί να το κάνει πιο ελκυστικό.

  • Φωνητικά μηνύματα

Μπορεί να μισούμε τα ηχητικά μηνύματα από κολλητούς που μας εξιστορούν ατελείωτα σενάρια, και συμβάντα, ωστόσο αν είναι για φλερτ στείλε φωνητικό. Αυτό τουλάχιστον λέει το Hinge. Η αποστολή ενός φωνητικού μηνύματος αυξάνει κατά 48% τις πιθανότητες να κανονίσεις συνάντηση. Ποσοστό μεγαλύτερο των 2/3 σχολίασε ότι η συγκεκριμένη τακτική βοηθά να καταλάβουν καλύτερα πως όντως, υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά. Mέσω της φωνής (του τόνου και όσων άλλων δεν αποκαλύπτονται στα γραπτά μηνύματα ή μια φωτογραφία) μπορείς να καταλάβεις λίγο καλύτερα την προσωπικότητα του άλλου. (Σε αυτό θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, αλλά ό,τι πει το Hinge).

  • Χρήση εμότζι

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, η χρήση emojis στα μηνύματα είχαν +65% πιθανότητες να λάβουν απάντηση. Οπότε feel free να τα χρησιμοποιήσεις, (με μέτρο όμως).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.