WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι δυο βασικοί λόγοι που πολλοί άντρες δεν ερωτεύονται πια


JTeam

30 Ιουνίου 2024

Οι δυο βασικοί λόγοι που πολλοί άντρες δεν ερωτεύονται πια
Pexels
Δες τι συμβαίνει στο μυαλό τους

Ναι, πολλοί άντρες δεν ερωτεύονται πια. Σίγουρα θα το έχεις προσέξει κι εσύ και σίγουρα θα το έχεις συζητήσει με τις φίλες σου.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που συμβαίνει, όμως σε το άρθρο θα ασχοληθούμε με τους δύο σημαντικότερους.

Αν ακόμα δεν τους έχεις σκεφτεί, διάβασε παρακάτω και κάτι μας λέει πως σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μας.

Jenny.Gr
Pexels

Το σεξ αντί να ενώνει... Χωρίζει

Δεν σου κάνουμε πλάκα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά, πώς θα μπορούσαν οι σχέσεις να παραμείνουν οι ίδιες;

Πλέον όλα αρχίζουν με το... κρεβάτι, κάνοντας το ρομαντισμό και την επιθυμία που δημιουργεί η αποχή από αυτό στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας να σβήνουν και να διαλύονται όπως η ασπιρίνη σε μια κουταλιά νερό.

Αυτό, πρέπει να ξέρεις ότι λειτουρεί τελείως αρνητικά στο μυαλό πολλών αντρών. Ενώ... ψοφάνε για το σεξ, αμέσως μετά τους τελειώνει και παίρνουν διαφορετικό δρόμο.

Jenny.Gr
Pexels

Δώσε χρόνο, μην τα θέλεις όλα τώρα

Δεν θα σε δει και θα πέσει ξερός. ΟΚ, κάποιες φορές συμβαίνει και αυτό, όμως στη συνέχεια τι γίνεται; Πώς θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί και να θέλει να μείνει δίπλα σου;

Μα δίνοντας χρόνο και πηγαίνοντάς το όσο πιο χαλαρά γίνεται. Βγες μαζί του ξανά και ξανά, δοκίμασε να κάνετε κάθε φορά διαφορετικά πράγματα, κουβέντιασε όσα σε απασχολούν, μάθε τον καλύτερα.

Πώς θα έρθει ο έρωτας αν δεν γίνουν όλα αυτά πριν; Ναι, οι άντρες δίνουν σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, όμως θέλουν η γυναίκα που θα κάνουν σχέση να μην έχει μόνο αυτή, αλλά να συνοδεύεται και από προσωπικότητα.

Αυτός ο συνδυασμός, το πακέτο δηλαδή, είναι που πάντα κάνει τη διαφορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.