WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Raw fooding: τάση στη διατροφή


Τζουλιάννα Καρνέζη

24 Οκτωβρίου 2011

Untitled-1.jpg

Η ωμή τροφή, προτείνουν οι Αμερικάνοι διατροφολόγοι, σε λογικές δώσεις είναι πολύ ωφέλιμη για τον οργανισμό μας.

Τα γεύματα μέσα στην ημέρα λένε οι διατροφολόγοι που προέρχονται από ωμά συστατικά δηλαδή «Raw food» και προέρχονται κυρίως από λαχανικά και φρούτα βοηθούν τον οργανισμό να απορροφήσει πολύ καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και μας χαρίζουν περισσότερη ευεξία και ενέργεια. Οπότε, take a walk on the raw side !Δοκιμάστε τον Πράσινο χυμό

Οι Αμερικάνοι διατροφολόγοι «Raw foodists» προτείνουν τον παρακάτω χυμό από λαχανικά και φρούτα για ένα θρεπτικό πρωινό που δεν θα σας φορτώσει με πολλές θερμίδες. Μπορείτε λένε να διαβάσετε τα συστατικά και να προσθαφαιρέσετε συστατικά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε για παράδειγμα, να προσθέσετε αβοκάντο ή περισσότερες φυτικές ίνες.Για 2 ½ ποτήρια: 1 ματσάκι από λάχανο 1 καθαρισμένο και κομμένο πράσινο μήλο Το καρπό από ένα μάραθο σε κομματάκια 2,5 εκατοστά από τζίντζερ καθαρισμένο 1 ματσάκι από σέλινο Εάν βρείτε ¼ από πεπόνι καθαρισμένο από φλούδα και κουκούτσια Τα χτυπάτε όλα μαζί στον αποχυμωτή και σερβίρετε κανονικά. Το ποτήρι έχει περίπου 70 θερμίδες. Πηγή: περιοδικό Whole Living, A Martha Stewart Publication.
Google News logo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.