WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Γιατί δεν σας αφήνει ο πονοκέφαλος;


25 Απριλίου 2013

Ένας ενοχλητικός πόνος που δεν λέει να σταματήσει.

Ενώ έχετε κάνει τις εξετάσεις σας και ξέρετε ότι είστε μια χαρά στην υγεία σας, τον τελευταίο διάστημα ο πονοκέφαλος δε λέει να σταματήσει. Ξαφνικά ενώ βρίσκεστε στη δουλειά ή είστε σπίτι σας χαλαροί μετά το μπάνιο σας αρχίζουν οι έντονοι πόνοι. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι φταίει και ανησυχείτε. Δείτε μερικούς λόγους για τον ενοχλητικό πονοκέφαλο παρακάτω:

Έντονο άγχος: Αν η δουλεία σας είναι απαιτητική και εσείς αγχώνεστε για διάφορα θέματα, όλο αυτό κάνει κακό στον εαυτό σας. Πιέζεστε ψυχολογικά και επηρεάζετε και το σώμα σας. Όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος πρέπει με κάποιον τρόπο να ελευθερωθεί. Ένας από τους τρόπους που επιλέγει είναι ο πονοκέφαλος. Όλη η ένταση της ημέρας κρύβεται στον πόνο αυτό.

Δε τρέφεστε σωστά: Όταν ο οργανισμός δεν λαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται δεν λειτουργεί σωστά. Με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, όπως είναι και οι ζαλάδες. Πολλές φορές οι ζαλάδες μετατρέπονται σε αφόρητο πονοκέφαλο.

Ελέγξτε τη μυωπία σας: Μία από τις κυριότερες αιτίες του πονοκεφάλου είναι τα μάτια σας. Αν η μυωπία σας έχει ανέβει ή αποκτήσατε ξαφνικά και δεν φοράτε γυαλιά, τότε σίγουρα θα υποφέρετε από πονοκέφαλο. Μην αμελείτε τον οφθαλμίατρο λοιπόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.