WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι είναι το Ρέικι;


1 Ιουνίου 2013

Ρείκι είναι Αγάπη για τον εαυτό μας χωρίς όρους.

Αποδοχή όπως είναι όλα στη ζωή μας αυτή τη στιγμή. Ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό μας. Η σύνδεση με την ουσία της ζωής και το Πνεύμα μας. Η ένωση με τον Ανώτερο Εαυτό μας. Το ραντεβού με την Ψυχή μας.

Το Ρείκι είναι βιωματική και μοναδική εμπειρία για τον καθένα. Έρχεσαι πιο κοντά με τα μέσα σου. Συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και οι νοητικοί κόμποι μας λύνονται με την τρυφερή ενέργεια του. Μας αγγίζει όσο χρειάζεται για να αρχίσει το κουβαράκι να ξετυλίγεται. Κάθε φορά κάτι άλλο θεραπεύεται με το απλό άγγιγμα των χεριών. Μας επαναφέρει στη φυσική ροή της ζωής όπου όλα είναι πιθανά αρκεί εμείς να είμαστε ανοιχτοί να δεχτούμε ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται με μεγάλη αγκαλιά. Μας μαθαίνει να κάνουμε χώρο στο καινούργιο που εμφανίζεται και να το καλωσορίσουμε στην καθημερινότητά μας με χαρά και αγνότητα. Μας βοηθάει να συνδεθούμε με τη διαίσθησή μας και να ακολουθήσουμε το μονοπάτι μας με εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη.

Σταδιακά, παρατηρούμε τον εαυτό μας να αφήνεται και να μετατρέπει τη θλίψη και το άγχος σε γέλιο, γαλήνη, ομορφιά, δημιουργία, θετικότητα, άνοιγμα, εξέλιξη και προσωπική ανάπτυξη. Η σκιά και η σκόνη που ίσως υπήρχαν πριν στη ζωή μας μεταμορφώνονται σε φως και διαύγεια τόσο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά!

 Πηγή: wakeupandcreate.tumblr.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.