WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Διατροφικά tips για τους καλοκαιρινούς μήνες


10 Ιουλίου 2013

Προσθέστε στο μενού σας το κίτρινο τυρί.

Το καλοκαίρι περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας σας εκτός σπιτιού. Καλό θα ήταν να έχετε πάντα φαγητό μαζί σας από το σπίτι σας. Όσο καλό και αν είναι το μέρος που παραγγέλνετε, το σπιτικό φαγητό είναι η πιο υγιεινή σας επιλογή. Η παραλία είναι σχεδόν το «δεύτερο σπίτι» σας το καλοκαίρι. Φροντίστε να έχετε μαζί σας ελαφριά snacks για τις λιγουρές της παραλίας. Φτιάξτε ένα τοστ με light κίτρινο τυρί Λογάδι και γαλοπούλα για εσάς και τα παιδιά σας.

Επίσης τα barbeque είναι η καλύτερη καλοκαιρινή «έξοδος». Μαζευτείτε στο σπίτι ενός φίλου και απολαύστε κρέας σε συνδυασμό με σαλάτα και λίγο τυρί για να γίνει ακόμα πιο γευστικό το βραδινό σας. Επειδή είναι καλοκαίρι και προσέχετε ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα σας επιλέξτε light επιλογές, αποφύγετε τα ψωμιά και τις πίτες, τις τηγανιτές πατάτες και προτιμήστε ένα τυρί με χαμηλά λιπαρά όπως είναι το κίτρινο τυρί Λογάδι, το οποίο περιέχει μόνο 56 θερμίδες ανά φέτα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.