WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τροφές που αυξάνουν τη λίμπιντο


19 Σεπτεμβρίου 2013

Προσφέρουν καλύτερη στύση και οργασμό που έχει διάρκεια.

Η σωστή και υγιεινή διατροφή είναι απαραίτητη σε όλους. Σας βοηθάει στην υγεία σας και στη σωστή λειτουργία του οργανισμού σας. Είναι γνωστό λοιπόν ότι η διατροφή σας πρέπει να περιέχει τα πάντα. Κάθε τρόφιμο έχει ξεχωριστές ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό σας. Μερικές τροφές λοιπόν κάνουν καλό και στο κρεβάτι σας.

Δείτε παρακάτω 3+1 τρόφιμα γιατί είναι πολύτιμα στην ερωτική σας ζωή:

Μπρόκολο: Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο κι όμως το μπρόκολο είναι ένα από τα πιο ιδανικά φαγητά για το sex. Συγκεκριμένα πρέπει να καταναλώνεται από άνδρες και γυναίκες λόγω της βιταμίνης C  που περιέχει. Βοηθάει στην σωστή κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να προσφέρει στύση στους άνδρες και να βοηθάει τον γυναικείο οργασμό.

Σύκα: Είναι το Α και το Ω της γονιμότητας. Τα σύκα περιέχουν κάποια συστατικά τα οποία αυξάνουν την παραγωγή φερομονών. Οι συγκεκριμένες ορμόνες βοηθούν και τα δύο φύλα να έχουν περισσότερη ερωτική διάθεση.

Καρπούζι: Το καρπούζι είναι ένα καλοκαιρινό φρούτο που περιέχει κιτρουλίνη. Το συγκεκριμένο ενισχύει τη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων με αποτέλεσμα η σεξουαλική πράξη να είναι καλύτερη.

 Αυγά: Η πιο πλούσια τροφή σε ζωική πρωτεΐνη. Είναι απαραίτητη στον οργανισμό καθώς δίνει αντοχές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και τα δύο φύλα να αποδίδουν καλύτερα στη σεξουαλική τους ζωή και φυσικά η πράξη να έχει διάρκεια.  Επιπλέον τα αυγά περιέχουν την L-αργινίνη, η οποία βοηθάει την στύση των αντρών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.