WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σωστή διατροφή και ομορφιά


9 Νοεμβρίου 2013

Διατηρήστε τη νεανικότητά σας, τρώγοντας υγιεινά.

 Δεν μπορείτε να απαιτείται καθαρή και νεανική επιδερμίδα όταν τρέφεστε κυρίως με φαγητό σε πακέτο, δεν ασκείστε και τρώτε φαγητά πλούσια σε λιπαρά. Η κακή διατροφή έχει επιπτώσεις στην ομορφιά σας και στη διαδικασία γήρανσης. Χαλάρωση μυών, ρυτίδες, σακούλες κάτω από τα μάτια είναι κάποιες από τις ορατές ενδείξεις της κακής διατροφής.

Όταν η διατροφή σας περιέχει πρωτεϊνες και υδατάνθρακες σε συγκεκριμένη ποσότητα, τότε το σώμα σας μπορεί να διατηρήσει το σφρίγος και τη νεανικότητά του.

Μερικές συμβουλές είναι οι εξής:

  • Να τρώτε άφθονα λαχανικά και φρούτα, καθώς είναι πηγή αντιοξειδωτικών. Επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης και σας βοηθούν να αισθάνεστε νέα.
  • Προτιμήστε άπαχο κρέας, πλούσιες σαλάτες και φροντίστε να καταναλώνετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα λιπαρά ψάρια. Τα λιπαρά οξέα που περιέχονται σε αυτά τα ψάρια προστατεύουν την καρδιά και το δέρμα σας από ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία.
  • Οι βιταμίνες A, C και E είναι βασικές., καθώς διατηρούν την δομή του δέρματος.
  • Μην αποβάλετε από την ζωή σας τα λιπαρά. Κανένας δεν έχει πει ότι είναι βλαβερά για την υγεία σας. Τα ακόρεστα λίπη είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των κυττάρων , τη γονιμότητα, τη φυσιολογική περίοδο και το δέρμα. Η έλλειψή τους μπορεί να δημιουργήσει ξηρότητα στο δέρμα και απότομες μεταβολές της ψυχικής διάθεσης.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.