WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

5 απαγορευτικά είδη διατροφής


9 Ιανουαρίου 2014

Για όσους ακολουθούν δίαιτα.

Πολλές φορές δεν υπολογίζετε τα υγρά που καταναλώνετε. Κι όμως ένα ποτήρι χυμού μπορεί να περιέχει περισσότερες θερμίδες από ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας. Οι κίνδυνοι είναι παντού, μέσα στο ψυγείο σας. Όσο λοιπόν εσείς διαπιστώνετε ότι τα κιλά δεν φεύγουν από πάνω σας, τόσο απορείτε τι φταίει.

Διαβάστε προσεχτικά παρακάτω:

  • Κρέας: Είναι απαραίτητο στη διατροφή σας και πρέπει να καταναλώνετε τουλάχιστον μία με δύο φορές την εβδομάδα. Ωστόσο όσοι ακολουθείτε δίαιτα πρέπει αυστηρά να επιλέγετε άπαχο κρέας. Τα λίπη σας χαρίζουν αρκετές θερμίδες τις οποίες δεν χρειάζεστε σε αυτήν την φάση.
  • Αναψυκτικά: Είναι απαγορευτικά καθώς περιέχουν αρκετή ζάχαρη. Αν σας λείπει το ανθρακικό επιλέξτε ανθρακούχο νερό και προσθέστε και λίγο λεμόνι, καθώς είναι το καλύτερο αντιοξειδωτικό.
  • Χυμοί: Προτιμήστε να φτιάξετε μόνοι σας έναν φυσικό χυμό και αποφύγετε αυτούς του εμπορίου. Περιέχουν συστατικά που σας δίνουν θερμίδες, όπως είναι χαρακτηριστικά η ζάχαρη.
  • Τηγανητά: Μπορεί να είναι νόστιμα, ωστόσο είναι στην κορυφή των παχυντικών φαγητών. Δυστυχώς οι επιλογές σας είναι φαγητά ψητά, βραστά, στον ατμό.
  • Αλκοόλ: Ένα ποτάκι είναι αρκετό για να κερδίσετε πάνω από 100 kcal. Προτιμήστε ένα ποτήρι κρασί και μείνετε σε αυτήν την ποσότητα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.