WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

3+1 Αντιοξειδωτικές τροφές


6 Μαρτίου 2014

Πρέπει να υπάρχουν στο ψυγείο σας.

Είναι απαραίτητο να διώχνετε τις τοξίνες από το σώμα σας. Εκτός από το νερό υπάρχουν αρκετά τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά που σας βοηθάνε. Φυσικά ανήκουν στην κατηγορία των φρούτων και των λαχανικών. Κάποια από αυτά δεν είναι πολύ συνηθισμένα στην Ελληνική κουζίνα της νοικοκυράς. Οι παρακάτω λόγοι όμως ίσως σας πείσουν να τα εντάξετε.

  • Τα σπαράγγια: Είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C. Είναι απαραίτητα για το ανοσοποιητικό σας σύστημα και γενικότερα για την υγεία του οργανισμού σας. Επιπλέον η αντιοξειδωτική του φράση κάνει καλό στο δέρμα και τα μαλλιά σας.
  • Οι φράουλες: Ένα ακόμη φρούτο, εκτός από το πορτοκάλι που περιέχει βιταμίνη C. Επιπλέον θεωρείται ένα από τα πιο αντιοξειδωτικά φρούτα. Μήπως πρέπει να ξεκινήσετε να τρώτε φράουλες;
  • Το σέλινο: Η πλούσια περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C το κατατάσσουν στην κορυφή της λίστας με τα αντιοξειφωτικά τρόφιμα.
  • Το βερίκοκο: Περιέχει μία ουσία η οποία είναι αντιοξειδωτική. Είναι ένα ακόμη φρούτο που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.