WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Moments of “EXPERIENCE THE ORIGINAL” από την Ocean Spray


30 Οκτωβρίου 2014

IMG_03171.jpg

Τη μοναδική εμπειρία της συγκομιδής των αυθεντικών cranberries μοιράστηκε μαζί μας η νικήτρια του διαγωνισμού “Experience the original” της Ocean Spray, Μαρίνα Μινοπούλου.

IMG_0317

Η Μαρίνα ταξίδεψε μαζί με μία φίλη της στη Β.Αμερική από 12 έως 18 Οκτωβρίου με δαπάνες της διοργανώτριας εταιρίας. Εκεί επισκέφθηκε τις φάρμες της Μασαχουσέτης, όπου ξεναγήθηκε για μία μέρα από τους ίδιους τους παραγωγούς και συμμετείχε στη συγκομιδή των cranberries. Στις μέρες παραμονής της στην Αμερική, επισκέφθηκε επίσης τη Βοστώνη, μια από τις παλαιότερες πόλεις των ΗΠΑ και τουριστικό προορισμό υψηλής ιστορικής σημασίας, καθώς και τη Ν.Υόρκη, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Με την επιστροφή της, η Μαρίνα μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από την αξέχαστη εμπειρία της στις φάρμες της Ocean Spray. H Μαρίνα Μινοπούλου αναδείχτηκε με ηλεκτρονική κλήρωση μέσα από τις χιλιάδες συμμετοχές που υποβλήθηκαν στην ιστοσελίδα μας www.oceanspray.gr και στη σελίδα μας στο FB https://www.facebook.com/OceanSprayGreece, με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού “Experience the original”.

IMG_0376

Ακόμη 10 συμμετέχοντες κέρδισαν προϊόντα της Ocean spray για έναν ολόκληρο χρόνο.

IMG_0502

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα της Ocean Spray στο Facebook.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.