WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πως αντιμετωπίζει το στρες η Blake Lively


20 Μαρτίου 2015

blake-lively-at-grace-of-monaco-premiere-at-cannes-film-festival-2014_1καθευα.jpg

Όπως όλες οι νέες εργαζόμενες μητέρες, έτσι και η Blake Lively νιώθει κάποιες φορές ότι την κατακλύζει το άγχος της καθημερινότητας. Και ενώ πολλές θα προτιμήσουν να αδράξουν την ευκαιρία και να πάνε να κάνουν ένα μασάζ ή ένα σπα, ώστε να ανακουφιστούν από το στρες όλης της ημέρας, η γνωστή ηθοποιός θα προτιμήσει κάτι πιο δημιουργικό. Και αυτό περιλαμβάνει μια χειρονακτική εργασία, όπως πλέξιμο, μαγείρεμα, ακόμα και την επισκευή ποδηλάτων ταχύτητας, μια ικανότητα που την έμαθε από τον σύζυγο της. Εξάλλου, η ίδια έχει δηλώσει, ότι όταν δημιουργεί κάτι με τα χέρια της, είναι το καλύτερο αγχολυτικό.  

Επίσης, η Lively είναι γνωστή για την αγάπη που έχει στη μαγειρική. Μπορεί ξαφνικά το βράδυ να της έρθει στο μυαλό μια συνταγή για ένα παγωτό και να τη φτιάξει. Και όπως δηλώνει τίποτα δεν είναι δύσκολο και όλα τα γλυκά μπορούν να γίνουν πιο υγιεινά και ταυτόχρονα πολύ νόστιμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.