WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Tips για να κάνετε την απώλεια βάρους ευκολότερη


20 Μαΐου 2015

Αν προσπαθείτε να χάσετε κιλά εν όψει καλοκαιριού, για να βγείτε στις παραλίες με το σώμα που ονειρεύεστε, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν. Και σίγουρα, αν τις ακολουθήσετε, θα πετύχετε τις αλλαγές που θέλετε, τόσο στο σώμα σας όσο και στη νοοτροπία σας.

Πίνετε περισσότερο νερό. Πάντα πρέπει να κρατάτε το σώμα σας ενυδατωμένο και πόσο τώρα που έχουν αρχίσει οι ζέστες. Επίσης, πίνοντας περισσότερο νερό, θα φάτε μια πιο ελεγχόμενη μερίδα γεύματος και θα κάνετε την απώλεια κιλών ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

Αρχίστε να περπατάτε. Αν δεν σας αρέσει το γυμναστήριο, το περπάτημα είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος, για να γυμναστείτε. Αν θέλετε να χάσετε κιλά γρήγορα και αποτελεσματικά, βγείτε έξω και περπατήστε. Επίσης, μπορείτε να αρχίσετε το τρέξιμο στο γήπεδο της περιοχής σας.

Μειώστε τα γεύματα σας. Ακριβώς επειδή θέλετε να χάσετε κιλά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να λιμοκτονήσετε, απλά πρέπει να ελαφρύνετε τα γεύματα σας. Αν για παράδειγμα έχετε συνήθως ένα κομμάτι πίτσα κάθε μέρα για μεσημεριανό γεύμα, μπορείτε να το αντικαταστήσετε κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα με ένα τοστ. Τότε θα διαπιστώσετε τη κλίμακα της ζυγαριάς να μειώνεται.

Απενεργοποιήστε την τηλεόραση, τον υπολογιστή και άλλα μέσα ενημέρωσης, όταν τρώτε ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στο φαγητό σας. Όταν τρώτε τα γεύματα σας, καλό είναι να κάθεστε στο τραπέζι και να μην σας αποσπά τίποτα τη προσοχή, ώστε να απολαμβάνετε όλες τις γεύσεις του φαγητού. Αν βλέπετε τηλεόραση και ταυτόχρονα τρώτε, μπορεί να ξεφύγετε στη ποσότητα και να μην καταλάβετε πότε έχετε χορτάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.