WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Lipton Teatox: Think green Live green!


22 Μαΐου 2015

Lipton_Teatoxκαθυεα.png

Το Lipton αφού κατανόησε τις ανάγκες μας, δημιούργησε και μας προσφέρει το Lipton Teatox: έναν μοναδικό οδηγό βασισμένο στο πράσινο τσάι και αφιερωμένο στην ευεξία, που μας προσφέρει η γεύση & το άρωμα του Lipton. Έτσι, φέτος μαζί με την άνοιξη υποδεχόμαστε και αυτή την τόσο λαμπερή ιδέα! Τι είναι όμως το Lipton Teatox; Το Lipton Teatox είναι ένα απίθανο πλάνο 30 ημερών που έχει στόχο, να μας προσφέρει ευεξία μέσα από συμβουλές ομορφιάς και συνταγές για υπέροχες σαλάτες και σούπες, που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Ένας απολαυστικός και αποτελεσματικός σύντροφος σε ένα υπέροχο ταξίδι με πάνω από 100 «στάσεις» σε πεντανόστιμες συνταγές green smoothies, σούπες, σαλάτες και συμβουλές ομορφιάς που μας χαρίζουν ευεξία.

Γιατί πράσινο τσάι & Lipton Teatox;

Γιατί ακολουθώντας το μηνιαίο πρόγραμμα – πλάνο, δίνουμε στον εαυτό μας τη δυνατότητα να βελτιώσει τις συνήθειές του και ενισχύουμε τη διάθεσή μας. Ταυτόχρονα, διότι είναι κυριολεκτικά υπέροχος ο κόσμος της ευεξίας που μας προσφέρει η ασυναγώνιστη γεύση και το άρωμα του Lipton και αξίζει να τον ανακαλύψουμε όλες. Γι’ αυτό, το Lipton μας προτείνει να καταναλώνουμε μία κούπα πράσινο τσάι σε καθημερινή βάση.

Το Lipton Teatox Box

To κουτί του Teatox βρίσκεται σε όλα τα supermarket, περιλαμβάνει μία συσκευασία Green Tea Classic και μαζί εντελώς δωρεάν τον πολύτιμο οδηγό ευεξίας. Έτσι αγοράζοντας μία συσκευασία πράσινο τσάι Lipton θα αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο και πρωτότυπο πλάνο γεμάτο υπέροχες ιδέες, γεύσεις και προτάσεις. Lipton Teatox λοιπόν και ετοιμαστείτε για έναν διαφορετικό και ταυτόχρονα πολύ υγιεινό τρόπο ζωής, που θα σας κάνει «να λάμψετε!».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.