WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η διατροφική συνήθεια της Maria Menounos πριν από μία red carpet εμφάνιση


3 Νοεμβρίου 2015

menounos.jpg

Η Maria Menounos είναι γνωστή για τις healthy και fitness συνήθειές της παγκοσμίως. Διατηρεί ένα καλογυμνασμένο και υγιές κορμί, χωρίς να είναι υπερβολικά αδύνατο. Πως όμως η όμορφη παρουσιάστρια διατηρεί τη γραμμή της; Ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη δίαιτα πριν τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, όπως ακούγεται για πολλές διάσημες κυρίες.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη δίαιτα πριν από μία red carpet εμφάνιση. Αντίθετα, η Menounos ακολουθεί συνεχώς μία ισορροπημένη διατροφή χωρίς στερήσεις. Χαρακτηριστικά έχει δηλώσει ότι κάθε πρωί τρώει σαν να επρόκειτο να παίξει σε ποδοσφαιρικό αγώνα αφού ενώ δεν στερεί στον εαυτό της λιχουδιές όπως τα nachos και τα chips μία φορά την εβδομάδα. Επίσης, καταναλώνει πρωτεΐνες το πρωί, όπως αυγά και δημητριακά για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της γεμάτης μέρας που την συνήθως την περιμένει.

Για τις red carpet εμφανίσεις της όμως προαναφέρθηκε δεν ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα απλά απαγορεύει στον εαυτό της να πιει μπύρες και να φάει πατατάκια το προηγούμενο βράδυ. Λίγες ώρες πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί συνήθως τρώει ελληνικό γιαούρτι με μερικά αμύγδαλα. Τα τελευταία είναι μάλλον και η “υπερτροφή” της, αφού όπως έχει δηλώσει η ίδια είναι το κατάλληλο snack για κάθε περίσταση. Έχει πάντα μαζί της, ακόμα και στο βραδινό της clutch αφού όπως υποστηρίζει δεν λιώνουν ποτέ και μπορεί εύκολα να τα κουβαλά.

maria-menounos-2-600x800

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια δεν αμελεί ποτέ τη γυμναστική. Είναι μία από τις καθημερινές της συνήθεις, η οποία όχι μόνο τη βοηθά στη διατήρηση της σιλουέτας της αλλά και στο να της χαρίζει ευεξία και ενέργεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.