WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Jessica Alba: Τα πάντα για το πρόγραμμα διατροφής και τις καθημερινές της συνηθειες


3 Νοεμβρίου 2015

9_hd.jpg

Η Jessica Alba αναμφισβήτητα έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της showbiz και είναι από τις celebrities που συχνά αποκαλύπτουν τα μικρά μυστικά τους σε ό,τι έχει να κάνει με τις fitness και διατροφικές τους συνήθειες.

SPL761886_005

Σε συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό έχει παραδεχθεί ότι μισεί τη γυμναστική, όμως δεν παύει να προπονείται καθημερινά και να πειραματίζεται σε διάφορα είδη" Αυτές τις μέρες κάνω power yoga με λιγοστά βάρη αλλά και spinning. To κλειδί της επιτυχίας είναι η καλή μουσική. Ακούω συχνά Rihanna, Beyonce και Jay Z!", δήλωσε σχετικά. Ο λόγος όμως πέρα από το θέμα της εμφάνισης και η ουσιαστική κινητήριος δύναμη, είναι οι δύο κόρες της που ως μητέρα επιθυμεί να είναι ένα σωστό πρότυπο γι αυτές.

jessica-alba-fitness

Σχετικά με τη διατροφή της, παραδέχτηκε ότι δεν είναι πρωινός τύπος αφού ως συνήθως έπινε έναν καφέ και έτρωγε μία μπανάνα. Δεν άργησε όμως να διαπιστώσει την αξία ενός δυναμωτικού γεύματος γι αυτό και πλέον το πρώτο της γεύμα είναι ένα shake με  φυτική σκόνη πρωτεΐνης, σκόνη από πράσινο τσάι, μπανάνα, νερό καρύδας και πάγο.

10-Minute-Jessica-Alba-CrossFit-Workout-Video

Η ίδια αναφέρει: "Πίνω το ρόφημα πριν τη γυμναστική χωρίς να νιώθω ότι με φουσκώνει. Διαφορετικά το πίνω μετά από τις προπονήσεις ώστε να μην πεινάσω μέχρι το γεύμα. Η αχίλλειος φτέρνα της όμως είναι το popcorn το οποίο δεν μπορεί να αποχωριστεί. "Είμαι εθισμένη στο popcorn. Το τρώω κατά τη διάρκεια της μέρας. Όταν έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ, το popcorn με κρατά συγκεντρωμένη".

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα διατροφής της το οποίο είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της South Beach diet και περιλαμβάνει κυρίως άπαχο κρέας, σπόρους φρούτα και λαχανικά:

Πρωινό 1 shake  με φυτική σκόνη πρωτεΐνης, σκόνη από πράσινο τσάι, μπανάνα, νερό καρύδας και πάγο. Mεσημεριανό Σαλάτα με 170 γρ στήθος κοτόπουλο ή ψάρι. Βραδινό 1 μικρό φιλέτο με λαχανικά και 3 μικρές κόκκινες πατάτες. Snacks 1 χούφτα αμύγδαλα και popcorn χωρίς βούτυρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.