WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το μυστικό ομορφιάς και ευεξίας!


20 Νοεμβρίου 2015

923766251d30f394b97688be98d8828bκαθεα.jpg

Άγχος, κόπωση, ατελείωτη κίνηση στους δρόμους, είναι μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Η κοινωνία πλέον μοιάζει με ταινία δράσης, όπου προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα, ζώντας σε ένα μόνιμο άγχος. Αν σκεφτούμε την ημέρα μας, βιώνουμε όλοι μας μια μόνιμη πίεση και στο τέλος γυρνάμε στο σπίτι εξαντλημένοι. Και φυσικά όλη αυτή η πίεση έχει σαν αποτέλεσμα να βάζουμε την υγεία μας σε δεύτερη μοίρα.

Για τους περισσότερους από εμάς η ώρα του μεσημεριανού έχει αντικατασταθεί με κάτι πρόχειρο που τρώμε στο γραφεία σε μόλις δέκα λεπτά. Το πρωινό είναι ακόμα πιο γρήγορο και μπορεί για κάποιους να περιλαμβάνει μόνο έναν καφέ. Το δε δείπνο συνήθως περιλαμβάνει κάτι έτοιμο, γιατί είναι πιο γρήγορο να σηκώσεις το τηλέφωνο και να παραγγείλεις, από το να αφιερώσεις χρόνο στο μαγείρεμα. Συνολικά με τα βίας αφιερώνουμε μια ώρα μέσα στην ημέρα, στην υγεία μας.

Τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, αναγνωρίζοντας όλες τις απαιτήσεις που μας πιέζουν σε καθημερινή βάση, παρουσιάζουν τη νέα σειρά «Ade», με στόχο να καλύψουν κάθε ανάγκη σωστής λειτουργίας του σώματος όπως: οι υγιείς και δυνατές αρθρώσεις, η ομορφιά, τα γερά οστά, ο ύπνος, η υγεία του ουροποιητικού συστήματος, η καλή εντερική λειτουργία και η καρδιαγγειακή υγεία. Με οχτώ νέα προϊόντα, η εξειδικευμένη σειρά «Ade» εστιάζει απευθείας, ενεργεί δραστικά και συντελεί στην πρόληψη και την αντιμετώπιση ήπιων παθήσεων ιδιαίτερα συχνών στην σύγχρονη καθημερινότητα.

BeautyAde

Αναλυτικά, τα καινοτόμα προϊόντα της σειράς είναι: FlexAde & FlexAde Xtra, ProbioAde, NightAde BeautyAde, OsteoAde, CystiAde, CardAde. Και πιο συγκεκριμένα το συμπλήρωμα BeautyAde δημιουργήθηκε για να επέμβει και να τονώσει την υγεία δέρματος, μαλλιών και νυχιών όλων των γυναικών. Με τον συνδυασμό όλων των απαραίτητων αμινοξέων και θρεπτικών συστατικών δρα ενάντια στην καταπόνηση της υγείας δέρματος, μαλλιών και νυχιών, στην ξηροδερμία, τη φλεγμονή, τις ελεύθερες ρίζες, την τριχόπτωση, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δομή των μαλλιών και των νυχιών μας.

BEAUTY PACK

Περιέχει τα αμινοξέα Κυστίνη & μεθειονίνη καθώς επίσης Βιταμίνες Β3, Β5, Β6, C, Ε, Βιοτίνη, Εκχύλισμα κεχριού, MSM, Ψευδάργυρο, Σελήνιο & Χαλκό, συνδυασμός που αποτελεί την πιο στοχευμένη επιλογή, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αφορά γυναίκες και άνδρες που προσέχουν τον εαυτό τους και θέλουν να έχουν υγιές δέρμα, νύχια και μαλλιά, ενώ απευθύνεται και σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης, ανθρώπους που δεν έχουν ισορροπημένη διατροφή και γενικότερα παραμελούν τον εαυτό τους. Γιατί τα συμπληρώματα διατροφής Lanes είναι ο σύμμαχος μας για να βρούμε αυτό που ζητάμε, την ποιότητα στην ζωή μας!

Γι αυτό και η Lanes δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερές να κερδίσουν από 2 συσκευασίες BeautyAde για θεραπεία διάρκειας ενός μήνα (η κάθε μια). Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

  1. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ
  2. ΜΑΡΙΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΤΣΙΟΓΙΑΝΝΗ
  3. Evangelia Danopoulou
  4. Αριαδνη Ζωρη
  5. Aρχοντούλα Γιαλούρη

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 20/11/2015 και ώρα 18:00 έως την 26/11/2015 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 27/06/2015 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.